کد خبر: 3262970
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۰
فیضیان تأکید کرد:

تشکیل مجمع خیران قرآنی از حالت اداری خارج شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: قاری برجسته استان مرکزی گفت: تشکیل مجمع خیران قرآنی باید از حالت اداری خارج شده و خیران با گردهمایی مشکلات را حل و فصل کنند که در این صورت شاهد اتفاقات قابل توجه در این عرصه خواهیم بود.

محمدرضا فیضیان، قاری برجسته استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، توسعه فرهنگ قرآن در جامعه را نیازمند عوامل مختلفی عنوان کرد و افزود: این  مهم نیازمند تغییر نگرش مردم و دولت نسبت به کاربردهای مهم قرآن در جامعه و زندگی دارد.

وی با بیان این مطلب که نظام ما که تمامی اصول و قانون خود را منطبق با آیات الهی استوار می‌کند نباید از پیاده‌سازی قوانین الهی غافل باشد، اضافه کرد: تمامی مسئولان و دیگر آحاد جامعه مکلفند نسبت به آموزه‌های دینی و مقدسات اسلامی دغدغه داشته باشند و به نهادینه شدن ارزش‌های اسلامی فکر کنند.

فیضیان با اشاره به اینکه افراد جامعه باید در تمامی مسائل زندگی از آیات الهی بهره‌مند باشند، اظهار کرد: کتاب حافظ که به دست بنده خدا نوشته شده است دارای این همه نکته و مطالب مفید است؛ حالا قرآن که از سوی حق تعالی و خالق تمام هستی نازل شده بی شک بدون نقص است.

وی در ادامه افزود: به یقین می‌توان گفت تمام نکاتی که انسان‌ها در مسیر زندگی خود با آنها مواجه می‌شود دراین کلام وحی گنجانده شده و اینجاست که این کتاب ضمن معنویات خاص خودش یک کتاب جامع در زمینه‌های مختلف معرفی می‌شود.

فیضیان همچنین به تشریح مشارکت مردم در مباحث مالی برنامه‌های قرآنی پرداخت و حضور آحاد مردم در این برنامه را بسیار تأثیر گذار خواند و اظهار کرد: اگر این مهم به صورت یک عمل شایسته و پسندیده در اجتماع فراگیر شود بدون شک شاهد اجرای هرچه بهتر برنامه‌های قرآنی خواهیم بود.

وی ضمن تأکید برلزوم تخصیص اموال طیب و طاهر به برنامه های قرآنی، اضافه کرد: اگر تمامی اقشار جامعه اعم از متمول و قشر کم درآمد نسبت به این عمل اهتمام ویژه داشته باشند شاهد تحول بزرگی از لحاظ کمی و کیفی در حوزه قرآن خواهیم بود.

فیضیان در بخشی از سخنان خویش تشکیل مجمع خیران قرآنی در توسعه فعالیت‌های قرآنی را بسیار حائز اهمیت توصیف کرد و گفت: بدون شک اگر تشکیل مجمع خیران قرآنی از حالت اداری خارج شده و خیران با گردهمایی مشکلات را حل و فصل کنند شاهد اتفاقات قابل توجه در این عرصه خواهیم بود.

وی درادامه گفت: گردهمایی خیران قرآنی کمک می‌کند تا مشکلات حل و برای روند رو به جلوی برنامه‌های قرآنی برنامه‌های جامع‌تر و کامل‌تری ارائه شود؛ بنابراین هر زمان مجمع خیران با ساماندهی، همدلی، همزبانی وهمفکری اعضا صورت گیرد؛ قطعاً نقش به‌سزایی در توسعه فعالیت‌های قرآنی دارد.

فیضیان، لازمه کاهش آسیب‌های اجتماعی را ترویج تفکر قرآنی در جامعه بیان کرد و افزود: تنها وجود قرآن باعث از بین رفتن تشنجات و ایجاد فضای زیباتر در جامعه می‌شود؛ ازاین رو اگر مفاهیم و مضامین این کتاب آسمانی در روند زندگی جریان داشته باشد واز آن استفاده شود جامعه نیز تحت تأثیر مفاهیم و مضامین آیات قرآنی قرار گرفته و افکار عموم مردم رفته رفته قرآنی خواهد شد.

این قاری برجسته استان مرکزی در پایان سخنان خود تصمیمات قرآنی را مستلزم وجود افکار قرآنی بیان کرد و افزود: بدون شک زمانی که تصمیمات برپایه اصول و موازین الهی باشد اجرای تصمیمات درزندگی قرآنی می‌شود و دیگر شاهد بروز و ظهور آسیب‌های اجتماعی نخواهیم بود؛ بنابراین اگر جامعه‌ای قرآنی شد و آسیب‌ها همچنان باقی ماند این نشان دهنده این است که ما به ظاهر آیات عمل کردیم نه به باطن.

captcha