کد خبر: 3269130
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۹

گزارش ایکنا از برگزاری همایش «ستارگان قرآنی» در اراک

گروه فعالیت های قرآنی: آئین تجلیل از دانش آموزان برتر مسابقات قرآن و معارف اسلامی با عنوان ستارگان قرآنی در کانون امام خمینی(ره) اراک برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، علی شیرخانی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان مرکزی، 17 اردیبهشت در آئین تجلیل از برگزیدگان سی و سومین دوره مسابقات قرآن و معارف اسلامی که تحت عنوان ستارگان قرآنی در کانون امام خمینی(ره) اراک برگزار شد، ضمن تبریک و تقدیر از حضور دانش آموزان استان در مرحله استانی این دوره از مسابقات، گفت: دانش آموزانی که در این دوره از مسابقات شرکت کردند در رابطه با پیاده سازی آموزه های دینی و اسلامی هدف خویش را در زندگی پیدا کرده و مسیر قران را برای رستگاری یافتند.

وی بابیان این مطلب که خداوند متعال به دنتش آموزان قرآنی عنایت ویژه داشته و آنان را مورد لطف و مرحمت خویش قرار داده است، اضافه کرد: توفیق و توجه حضرت باریتعالی شما را در مسیری قرار داد راه سعادت و رستگاری را در دنیا و آخرت دنبال کنند.

شیرخانی در ادامه ضمن اشاره به این نکته که بهترن های قرآنی در مرحله استانی سی و سومین مرحله مسابقات قرآنی انتخاب شدند و این برگزیده شدن رسالت آنان را چندین برابر می کند، خطاب به دانش آموزان گفت: مراقب رفتار منش خود در مدرسه و خانواده و اجتماع باشید؛ چراکه ازاین پس شما باید به عنوان الگوهای رفتاری و اخلاقی در اجتماع مطرح هستید.

وی یکی از دغدغه های فکری امور فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش را ماندگار کردن دانش آموزان در مسیر اسلام و قرآن و عمل به فرامین اهل بیت عصمت و طهارت دانست و اظهار کرد: فعالان حوزه فرهنگی از تمامی ظرفیت وتوان خویش برای ماندگاری نوجوانان و جوانان در این مسیر استفاده می کند.

شیرخانی با بیان این مطلب که حضور دانش آموزان در مسابقات قرآنی از روی آگاهی بوده و می توان به مانایی اثرات قرآن امیدوارتر بود، اضافه کرد: باید تمامی مسئولان بخش فرهنگی آماده به کار باشند و به آگاهی و اشتیاق دانش آموزان در این حوزه استمرار بخشند؛ چراکه آگاهی در وجود آنان مانند نهالی نورسته است که باید به درختی تنومند تبدیل شود.

وی در ادامه دانش آموزان برتر قرآنی را شایسته بهترین ها دانست و مطرح کرد: دانش آموزان برتر در حوزه قرآنی باید در محیط خانواده، محله و جامعه از حسن خلق برخوردار باشند؛ چراکه افراد جامعه به فعالان حوزه قرآنی ارلادت خاص داشته و آنان را الگوهای رفتاری خود قرار می دهند.

شیرخانی در بخشی از سخنان خویش به تشریح تفاوت برگزیدگان میادین ورزشی با منتخبان قرآنی پرداخت و اظهار کرد: ورزشکاران با کسب مدال در سطوح بین المللی کارشان به اتمام می رسد، اما برگزیدگان قرآنی و افرادی که در این حوزه مشغول فعالیت هستند با کسب رتبه در مسابقات قرآنی تازه باید فعالیت خود را آغاز کرده و گام های مهمی در راستای ترویج فرهنگ قرآنی بردارند.

وی بابیان اینکه دانش آموزان با کسب رتبه های برتر زندگی فردی و اجتماعی خویش را برپایه اصول و قواعد اسلامی استوار می کنند، اضافه کرد: بدون تردید اگر زندگی برپایه تعالیم کلام وحی شکل گیرد انسان در مسیر امن الهی هدایت و از خطر سقوط در دام دشمنان در امان خواهند ماند.

این مقام مسئول دانش آموزان برتر قرآنی را سفیران حوزه تبلیغ مضامین قرآنی معرفی کرد و افزود: بدون شک اگر دانش آموزان زندگی خود را برپایه تعالیم اسلامی تشکیل دهند از آسب هایی که دشمنان برآن دامن می زنند در امان خواهند ماند.

به گزارش ایکنا؛ حجت الاسلام محمد محمدی، مبلغ فعالیت های قرآنی حوزه کودک و نوجوان حوزه علمیه قم نیز در این مراسم، افزود: دانش اموزان برتر قرآنی باید به خو و خصلت محمدی مزین باشند.

وی با بیان این مطلب که تمامی دانش آموزان به ویژه برترین های مسابقات قرآنی باید از دستورات الهی اطاعت کنند، دانش اموزان را به رعایت تقوای الهی و به اقامه نماز توصیه کرد و گفت: دانش آموزان باید بدانند که با اقامه نماز و عمل به مضامین وحیانی قرآن کریم به تمامی مطالبات خویش خواهند رسید.

محمدی درادامه دانش آموزان را به ادای محبت به هم نوع توصیه کرد و گفت: جامعه از برترین های قرآنی توقع بیشتری دارند که باید در زندگی فردی و اجتماعی لحاظ کنید.

وی بابیان این مطلب منتخبان مسابقات قرآنی باید در احترام به والدین زبانزد باشند و این امر مهم را هیچگاه فراموش نکنند، اظهار کرد: احترام به پدر و مادر یکی از دستورات مهم دین مبین اسلام است که اگر توسط نوجوانان و جوانان قرآنی نهادینه شود شاهد رشد اخلاقی اسلامی در جامعه خواهیم بود.

محمدی ضمن اشاره به این مطلب که قرآن مسیر حرکت انسان را تریسم و آینده روشنی را نیز برای انسان متصورست، اظهار کرد: مضامین کلام وحی برای تمامی ابعاد و زوایای زندگی طرح و برنامه دارد که اجرای گام به گام فرامین الهی انسان را در مسیر کمال قرار می دهد.

مبلغ فعالیت های قرآنی حوزه کودک و نوجوان حوزه علمیه قم در پایان، عمل نکردن به دستورات الهی را در قالب پاره کردن صفحات این محصف شریف تعریف کرد و گفت: پاره کردن تنها به معنای واقعی صورت نخواهد گرفت؛ اما اگر به کلام و دستورات الهی جامه عمل پوشانده نشود نیز در این معنا گنجانده می شود.

یادآور می شود؛ در پایان مراسم از 167 نفر از برگزیدگان مرحله استانی سی و سومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نهج البلاغه در بخش پسران تجلیل به عمل آمد.

captcha