کد خبر: 3273279
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۴
وزیر ارشاد اعلام کرد:

برخورد با عاملان فروش کتاب‌های زیرزمینی

گروه ادب: وزیر ارشاد در بازدید از نمایشگاه کتاب تهران عنوان کرد: گزارشاتی از فروش کتاب‌های زیرزمینی به من داده شد که آنها را پیگیری کردیم و در حال حاضر نیز اگر چنین مواردی دیده شود، با آنها برخورد خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز، 18 اردیبهشت‌ماه از بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد. سالن اهل قلم نخستین مکان بازدید وزیر ارشاد بود و پس از آن وی به کارنامه نشر رفت و از 23 هزار عنوان کتاب منتشر شده در سال 93 در حوزه‌های گوناگون دیدن کرد.

مقصد بعدی وزیر ارشاد برای بازدید از نمایشگاه کتاب، شبستان مصلی بود که از غرفه ناشرانی چون امیرکبیر، فاطمی، کسری، انقلاب اسلامی، انتشارات نگاه، ققنوس و اسراء بازدید کرد و برای دقایقی در غرفه عمان حضور یافت.

وی در بازدید از غرفه موسسه انتشارات بین‎المللی اسراء سه کتاب «رجال تفسیری» و «حقیقت و تأثیر معجزه» و «دانش و روش بندگی» آیت‌الله العظمی جوادی آملی را هدیه گرفت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از بازدید در جمع خبرنگاران حاضر شد و در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره فروش زیرزمینی کتاب‌ها توسط برخی ناشران گفت: در سال‌های قبل گزارشاتی از این موضوع به من داده شد که آنها را پیگیری کردیم و در حال حاضر نیز اگر چنین مواردی دیده شود، با آنها برخورد خواهد شد.

وی درباره حضور این کشور در نمایشگاه کتاب تهران گفت: ایران و عمان دارای اشتراکات فرهنگی بسیاری هستند و تاکنون نیز روابط خوبی میان این دو کشور وجود داشته است که حضور این کشور در نمایشگاه کتاب تهران می‌تواند به تقویت روابط فرهنگی منجر شود.

جنتی با اشاره به ثبات روابط سیاسی میان این دو کشور بیان کرد: این موضوع سبب شده روابط فرهنگی این دو کشور نیز به هم نزدیک شود و آثاری که در این نمایشگاه از سوی این کشور ارائه شده، نشانگر همین روابط و اشتراکات فرهنگی است.

وی در ادامه در پاسخ به سؤالی درباره کاهش تیراژ کتاب‌ها در کشور اظهار کرد: کاهش تیراژ کتاب در کشور درست است، چرا که ممکن است تیراژ کتاب‌ها واقعی نباشند و رقمی که برای تیراژ کتاب‌ها عنوان می‌شود کمتر از میزان چاپ شده باشد که این موضوع در سال‌های گذشته هم وجود داشته است.

جنتی درباره سالن کارنامه نشر نیز گفت: تفاوتی ندارد که سالن کارنامه نشر دست خانه کتاب باشد و یا مجمع ناشران، مهم این است که کتاب‌های شاخص سال 93 در معرض دید علاقه‌مندان و مخاطبان قرار گیرد تا بتوانند کتاب‌های مورد نیاز خود را تهیه کنند.

captcha