به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، محمدعلی سرلک، رئیس دانشگاه پیام نور در سفر به شیراز با رئیس مرکز منطقهای علوم وفناوری و پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) دیدار کرد و در این دیدار ضمن بررسی راههای گسترش فعالیتهای دوجانبه، اعلام شد که زمینه دسترسی اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور کشور به بیش از ۲ میلیون منابع ملی انگلیسی و فارسی فراهم میشود.
وی در این دیدار ضمن تقدیر از فعالیتهای پایگاه اطلاعاتی جهان اسلام افزود: رتبه بندی دانشگاهها میزان فعالیت آنها را در سطوح مختلف نشان میدهد و اگر شاخصهای ارزیابی به روز شود و متناسب با فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاهها باشد، ارزیابی دانشگاهها به شکل دقیقتری صورت خواهد گرفت.
سرلک در ادامه افزود: لازم است که در این ارزیابیها دانشگاههای خاص مانند پیام نور بهصورت ویژه دیده شوند و شاخصهای مرتبط با این فعالیتهای خاص نیز در ارزیابیها آورده شود.
رئیس دانشگاه دانشگاه پیام نور اظهار کرد: دانشگاه پیام نور جهت ارتباط مؤثرتر و بهتر با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) آمادگی راهاندازی شاخه ISC را دارد.
دهقانی، سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نیز در این دیدار به بیان بخشهایی از فعالیتهای این پایگاه پرداخت و اظهار کرد: پایگاه استنادی جهان اسلام براساس تأکیدات مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۳ بر استفاده از یک مرکز استنادی بومی تشکیل شده است که این مرکز بهعنوان سومین پایگاه استنادی دنیا از سال ۱۳۸۷در کنار دو مرکز استنادی بین المللی ISI و scupos فعالیت دارد. درحال حاضر بیش از ۳هزار نشریه بینالمللی به زبانهای فارسی، عربی، انگلیسی دراین پایگاه وجود دارد.
دهقانی رتبهبندی دانشگاهها را یکی از مأموریتهای مهم این مرکز عنوان کرد و یادآور شد: با نشستهای صورت گرفته با وزیر علوم و همچنین رؤسای بسیاری از دانشگاهها، درحال بازنگری شاخصهای رتبهبندی دانشگاهها هستیم.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از فعالیتهای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)تهیه منابع و کتب مورد نیازمراکز آموزشی در سطح منطقه است.
سرپرست مرکز منطقهای علوم و فناوری اضافه کرد: درحال حاضر۳۲ دانشگاه با این مرکز تفاهمنامه دارند که براساس یکی از مفاد آن اعضای هیئت علمی میتوانند از مقالات موجود استفاده کرده و یا مقالات مورد نظرخود را سفارش دهند.
دهقانی افزود: یکی از محاسن دانشگاه پیام نور سیستم یکپارچه گلستان برای ثبت آثار پژوهشی اعضای هیئت علمی است که موجب سهولت درگزارش گیری و ارزیابی جداگانه مراکز و واحدهای این دانشگاه شده است.
وی ضمن ابراز امیدواری درخصوص راهاندازی یکی از شاخههای ISC در دانشگاه پیام نور افزود: پایگاه استنادی جهان اسلام آمادگی خود را برای انتشار کتاب و مقالات اعضای هیئت علمی اعلام میکند که در صورت انتشار این کتب ومقالات محققان توسط ISC، این منابع بهعنوان مرجع جهت سایر محققان نیز در دسترس خواهد بود.