کد خبر: 3286373
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲

فرش قرمز سوئیس برای استقبال از گردشگران روزه‌دار

گروه بین‌الملل: صنعت گردشگری سوئیس در حال پهن کردن فرش‌های قرمز ـ همینطور جانمازهای دارای قبله‌نما ـ برای گردشگران مسلمان در آستانه ماه مبارک رمضان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Swiss Info»، ارائه خدمات متعدد و متنوع منطبق با سنت‌های اسلامی نشان از اهمیت گردشگران مسلمان به‌ویژه عرب‌های منطقه خلیج فارس برای گردشگری سوئیس دارد.

کشورهای عربی منطقه خلیج فارس به منبع اصلی و پر سود گردشگری برای سوئیس تبدیل شده‌اند از این رو بسیاری از هتل‌ها به سرو غذای حلال مبادرت کرده و در اتاق‌هایشان نسخه‌های قرآن کریم قرار می‌دهند.

مردم حوزه خلیج فارس سال گذشته با گذراندن شب‌های زیادی در هتل‌های سوئیس، کم شدن تعداد توریست‌های آلمانی را که هنوز هم بیشترین توریست‌های سوئیس هستند، جبران کردند.

صنعت گردشگری سوئیس مایل به پذیرایی از گردشگران عرب منطقه خلیج فارس است زیرا آن‌ها پول زیادی خرج می‌کنند و در هتل‌های پر زرق و برق اقامت می‌کنند.

با این هدف، اداره بازاریابی با همکاری سازمان هتل‌های سوئیس به سختی کار کرده‌اند تا این گردشگران در سوئیس احساس راحتی کنند.

بسیاری از هتل‌ها به ارائه خدمات مورد نیاز مسلمانان از قبیل خوراک حلال، دادن جانمازهای رایگان، گذاشتن قرآن در اتاق‌ها، ایجاد نمازخانه‌های زنانه و مردانه و ... می‌پردازند و در آستانه ماه رمضان نیز کارکنان خود را در مورد رمضان و آداب و رسوم مسلمانان برای ارائه خدمات لازم آموزش داده‌اند.

این هتل‌ها در ارائه هرچه بهتر خدمات به مسلمانان در ماه رمضان با یکدیگر رقابت می‌کنند و در ماه مبارک به صورت شبانه‌روزی همه خدمات خود را در اختیار مسلمانان می‌گذارند.

captcha