کد خبر: 3286397
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۵

تجلیل از فارغ‌التحصیلان دوره‌های آموزش قرآن در پاکستان

شعب خارجی: هم‌زمان با آغاز دوره‌های جدید آموزش قرآن، خطاطی و زبان و ادبیات فارسی در خانه فرهنگ ایران در راولپندی پاکستان، فارغ‌التحصیلان دوره قبل تجلیل شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دوره‌ جدید آموزش قرآن، خطاطی و زبان و ادبیات فارسی هم‌زمان با جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان سطح چهارم دوره قبل، در خانه فرهنگ ایران در راولپندی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، رئیس اداره دانشکده‌های پنجاب با بیان اهمیت زبان و ادبیات فارسی، گفت: آموزش زبان و ادبیات فارسی، در حقیقت اصلاح و آموزش اخلاقیات است که با تفاهم فرهنگ‌های خوب یاد می‌گیریم؛ لذا اهمیت‌دادن به علوم بیشرفته بر علوم انسانی مانند زبان و ادبیات مناسب نیست؛ زیرا این علم آدم‌بودن را به آدمیت یاد می‌دهد و آدمیت بالاتر از ضروریات مادی انسان است که آن را علوم پیشرفته کفالت می‌کنند.
وی ضمن قدردانی از خانه فرهنگ ایران برای اجرای رویدادهای فرهنگی در راولپندی، اظهار کرد: من از زمان دانشجویی با خانه فرهنگ ایران در راولپندی آشنایی دارم و شاهد فعالیت مثمرثمر این مرکز فرهنگی برای اشاعه فرهنگ ایرانی ـ اسلامی هستم.
خواجه محمدحسین، از اساتید رشته خطاطی با تأکید بر این‌که خطاطی و علوم قرائت قرآن زمینه ترویج زبان و ادبیات فارسی را فراهم می‌کند، گفت: خطاطی، زبان و ادبیات فارسی و علوم قرائت قرآن کریم با هم مرتبط هستند و همه جزئی از فرهنگ اسلامی نام‌برده می‌شوند؛ وظیفه اساتید تعلیم و تربیت و وظیفه دانشجویان، فراگیری علوم روز از اساتید است.
احیای معارف الهی با یادگیری زبان فارسی
در ادامه، محمد اکبری، وابسته فرهنگی ایران در راولپندی یکی از مزیت‌های زبان فارسی را ذخیره‌سازی معارف و علوم قرآنی دانست و گفت: دانشجویان زبان فارسی از این جهت باید بر خود ببالند که زبانی را برای یادگیری انتخاب کرده‌اند که از طریق یادگیری آن می‌توانند بسیاری از معارف الهی را که در جهان مورد غفلت واقع شده است، احیا کنند و در اختیار علاقه‌مندان معنویت و عرفان قرار دهند.
وی ضمن قدردانی از اساتید قرآن، زبان و ادبیات فارسی و خوشنویسی، اظهار کرد: امید است تا برکت علوم اساتید این مرکز، بتواند در جامعه اسلامی پاکستان منشأ خیر و نیکی شود و از نتایج آن، مردم مسلمان بیشتری بهره‌مند شوند.
بهره‌گیری از روش‌های زبان‌آموزی برای آموزش فارسی
در بخشی دیگر از این مراسم، مظفرعلی کشمیری، از اساتید زبان و ادبیات فارسی خانه فرهنگ راولپندی با تأکید بر ضرورت یادگیری زبان فارسی، گفت: این رشته، وسیله‌ای برای توافق نظرات کشورهای فارسی زبان، روابط فرهنگی و اقتصادی، فهمیدن اشعار شعرای برجسته و متفکران الگو و همچنین، فهمیدن کتب دینی است.
وی در ادامه، بیان کرد: سعی ما بر آن است تا از روش‌های زبان‌آموزی استفاده و آموزش فارسی را به صورت مطلوب در اختیار دانشجویان قرار دهیم؛ زبان‌آموزی فن خاصی است که تمرین بیشتر می‌خواهد و لازم است برای آموزش هر زبانی از این روش بهره‌مند شد.
بنابر اعلام این خبر، این مراسم همراه با اعطای گواهینامه فارغ‌الحصیلان جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان سطح چهارم دوره آموزش قرآن، خطاطی و زبان و ادبیات فارسی به پایان رسید.
 
 

captcha