کد خبر: 3286472
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴

اجرای طرح ملی حفظ قرآن در اهواز با سهمیه بیش از 4000 نفر

گروه فعالیت‌های قرآنی: طرح ملی حفظ قرآن کریم با سهمیه چهار هزار و پنجاه نفر در شهرستان اهواز اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین فائز فائزی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: طرح ملی حفظ قرآن کریم با سهمیه چهار هزار و 50 نفر در شهرستان اهواز اجرا می‌شود.

وی بیان کرد: مقرر شد به‌منظور اجرای این طرح قرآنی با اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان، حوزه‌های علمیه خواهران و برادران، دانشگاه‌ها، تفاهم‌نامه‌ای امضا شود.

فائزی گفت: در حال حاضر با سازمان دانش‌آموزی صحبت‌های اولیه اجرای طرح ملی حفظ قرآن کریم شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اهواز تصریح کرد: مؤسسات قرآنی و مساجد و حسینیه‌های که کلاس قرآن را برگزار می‌کنند نیز در این طرح شرکت داده خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه سهمیه شهرستان سال گذشته چهار هزار نفر بوده است، اظهار کرد: سال گذشته، دو هزار و صد نفر در آزمون کتبی این طرح شرکت کردند.

captcha