کد خبر: 3287516
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵
در آستان شاهچراغ(ع) انجام می‌گیرد؛

۲۴ و ۲۵ اردیبهشت؛ برپایی گردهمایی ۱۰۶۶ حافظ قرآن بیت‌الاحزان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: گردهمایی یک هزار و ۶۶ نفر از حافظان کل قرآن مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س)، ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت‌ماه در آستان مقدس حرم شاهچراغ برگزار می‌شود.

مهدی شهسوار، مدیر روابط عمومی مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: گردهمایی یک هزار و 66 نفر از حافظ کل قرآن کریم این مؤسسه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه گردهمایی فوق پنج‌شنبه و جمعه این هفته، 24 و 25 اردیبهشت‌ماه در آستان مقدس احمدی و محمدی حضرت شاهچراغ(ع) تشکیل می‌شود، عنوان کرد: آیت‌الله ایمانی، نماینده ولی‌ فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز و آیت‌الله دستغیب، تولیت آستان مقدس حضرت احمدبن موسی شاهچراغ‌(ع) از جمله سخنرانان این مراسم هستند.

شهسوار اظهار کرد: همچنین سیدمحمد احمدی، استاندار فارس، سردار غیب‌پرور، فرمانده سپاه فجر فارس، ابوالفضل بهرام‌پور، مفسر قرآن کریم، سید‌احمدرضا دستغیب، نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی و لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت و نماینده مجلس از دیگر سخنرانان این گردهمایی هستند.

مدیر روابط عمومی مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) با اشاره به دیگر برنامه‌های این گردهمایی، عنوان کرد: برگزاری زیارت عاشورا با حضور پیکر مطهر دو شهید گمنام در این مراسم، تلاوت قرآن کریم توسط قاسم مقدمی، قاری بین‌المللی و اجرای برنامه حفظ قرآن کریم تو‌سط حافظان روشندل و معلول جسمی ـ حرکتی خواهر و برادر کاویانی از جمله برنامه‌های در‌نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به پیوستن هزار حافظ کل قرآن کریم به کمپین «من یمنی هستم» و محکومیت تجاوز آل‌سعود به یمن با امضا‌ طومار در این گردهمایی، ادامه داد: همچنین حضور در نماز جمعه شیراز و  بازدید حافظان قرآن کریم از آرامگاه حافظ شیرازی از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده است.

شهسوار عنوان کرد: یک هزار و 66 حافظان دعوت شده از 31 استان‌ کشور به این گردهمایی ثمره 18 سال تلاش مؤسسه در 140 شعبه در 12 استان کشور و پنج مدرسه شبانه‌روزی حفظ و تفسیر یکساله کل قرآن کریم این مؤسسه هستند.

یادآور می‌شود، گردهمایی یک هزار و 66 نفر از حافظان کل قرآن مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س)، 24 و 25 اردیبهشت‌ماه ساعت 9 صبح در حرم مطهر احمد‌بن‌ موسی شاهچراغ(ع) برگزار می‌شود.

captcha