کد خبر: 3292002
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۴
با حضور قاری مصری؛

محفل انس با قرآن در خراسان‌شمالی برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌ شمالی گفت: همزمان با سی و دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، محفل انس با قرآن با حضور قاری مصری در مرکز این استان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌ شمالی، اظهار کرد: محفل انس با قرآن همزمان با سی و دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم و در آستانه شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع) با حضور استاد شیخ احمد بن یوسف الازهری، قاری برجسته مصری برگزار می‌شود.
وی افزود: این مراسم معنوی که در آن قاریان و قرآن‌آموزان استانی، مسئولان و اقشار مختلف مردم حضور خواهند داشت، شامگاه چهارشنبه بیست و سوم اردیبهشت ماه بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در محل حرم مطهر حضرت سیدعباس بن موسی بن جعفر(ع) بجنورد، برگزار خواهد شد.
حجت‌الاسلام سهرابی با دعوت از عموم مردم برای حضور پرشور در این محفل انس با قرآن، گفت: برگزاری این‌گونه محافل تأثیرات بسیار خوبی بر قشر جوان و جامعه دارد.
وی عنوان کرد: افزون بر برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاری مصری در بجنورد، ظهر چهارشنبه نیز این محفل با حضور استاد شیخ احمد بن یوسف‌الازهری در محل مسجد جامع شیروان برگزار می‌شود.
سهرابی خواستار همفکری و همکاری دیگر ادارات و نهادها در راستای برگزاری این محفل و سایر برنامه‌های قرآنی شد.
وی افزود: همدلی و همکاری دستگاه‌های استانی در برگزاری برنامه‌های فرهنگی مذهبی مطلوب است اما در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال همدلی و همزبانی نامگذاری شده، انتظار می‌رود تعامل بین دستگاهی در برگزاری برنامه‌ها بیش از گذشته تقویت شود.

captcha