کد خبر: 3297554
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۰

شرکت ۱۶ نفر از مدیران کانون‌های تخصصی مساجد کردستان در دوره آموزشی سراج

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کردستان از اعزام ۱۶ نفر از مدیران کانون‌های تخصصی و دانشگاهی استان به دوره آموزشی سراج در استان قم خبر داد.

کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: طرح سراج با هدف توانمندسازی مسئولان کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد از ۲۳ اردیبهشت ماه تا ۴ خرداد ماه سال‌جاری در شهر مقدس قم اجرا می‌شود.
وی با بیان اینکه این دوره در راستای تخصصی‌کردن و کیفی‌سازی کانون‌های فرهنگی برگزار می‌شود، افزود: این دوره ویژه آقایان است که مدیران کانون‌های تخصصی و دانشگاهی سراسر کشور طی۱۲ روز در قالب چهار دوره چهار روزه آموزش‌های لازم را می‌بینند.
گلباغی از شرکت 16 نفر از مدیران کانون‌های تخصصی و دانشگاهی استان در این دوره آموزشی خبر داد و اعلام کرد: دو نفر از مدیران مسئول کانون‌های دانشگاهی و مدیر کانون های تخصصی ورزش، مهدویت، آموزش، عقاید اسلامی، سلامت، نظارت و بازرسی، نماز، شعر و ادبیات، هنرهای تجسمی، مراسم‌ها و همایش‌ها، کتابخانه، قرآن و فناوری اطلاعات برای شرکت در دوره آموزشی سراج به استان قم اعزام می‌شوند.
گلباغی، با بیان اینکه  ۸۵ درصد بودجه کانون‌ها منوط به حضور در این دوره است، عنوان کرد: طرح سراج در قالب همایش، کلاس‌های عمومی، کلاس‌های تخصصی، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های تخصصی و طرح‌های فوق برنامه در این مدت اجرا می‌شود.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان، توسعه وسعت میدان عملیاتی کانون‌ها و تمرکززدایی، استفاده بهینه از منابع و امکانات فرهنگی کانون ها، افزایش سطح کمی و کیفی برنامه‌ها و فعالیت کانون‌ها با استفاده از توانمندی های کانون، الگو سازی و هماهنگ سازی فعالیت های مختلف در کانون، کمک به خودکفایی کانون ها با رویکرد اقتصاد مقاومتی، ایجاد کانون های کارآمد و اثربخشی بیشتر به فعالیت ها و تلاش در جهت تقویت روحیه نوآوری و خلاقیت در کانون‌های مستعد از جمله اهداف این طرح برشمرد.
وی یادآور شد: اولین گروه شرکت کنندگان در این دوره آموزشی شامل دو مدیر مسئول کانون دانشگاهی و مدیران مسئول کانون های تخصصی آموزش و فن آوری اطلاعات امروز عازم قم شدند.

captcha