به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) آیتالله سیدهاشم حسینی بوشهری در این مراسم که صبح امروز، 24 اردیبهشتماه، برگزار شد، در سخنانی گفت: انسانها مانند معدن هستند یعنی دارای سه ویژگی هستند؛ اولا تفاوت ذاتی میان معادن وجود دارد، دوم تلاش برای استحصال این معادن و سوم تلاش برای فراوری این محصول که اگر آنها فراوری نشوند استعدادهای آنان شکوفا نمیشود.
وی با اشاره به اهمیت مراکزی مانند مرکز نخبگان کشور افزود: امروز نظام اسلامی نیازهای بسیاری به حوزه عرضه کرده است که پاسخ به همه این سؤالها نیازمند شناسایی و پرورش نخبگان در شاخههای مختلف علوم است و در این راستا باید خدماتی را به این حوزویان و حتی دانشگاهیان ارایه کرد.
مدیر حوزههای علمیه ادامه داد: حمایتهای مادی باید حمایت حاشیهای در این زمینه باشد چنان که ایجاد حس خودباوری و اعتماد به نفس و آموزش روش صحیح و ایجاد فضای معنوی برای فعالیت آنان از جمله مهمتمرین اقدامات است.
حسینی بوشهری عنوان کرد: طلاب باید در فضای کاملا معنوی رشد کنند و آنها باید امدادهای الهی را قدر بدانند و با یک روحیه معنوی و خالص وسوسههای بیرونی را از خود دور کنند و نباید اجازه دهند چیزی عامل انحراف آنان شود.
وی در توصیه به نخبگان گفت: نام نخبگی نباید باعث درجا زدن ما شود. متاسفانه عدهای بعد از اطلاق این واژه بر آنها قانع شده و در همان حد مانده و بیش از آنکه کار کنند مطالبهگر میشوند و این مشکل بزرگی است که باید با آن برخورد شود و مراکز آموزشی زمینه رشد طلاب پرسش گر را فراهم کند.
حسینی بوشهری با بیان اینکه باید از استادان مجرب حوزه در تربیت طلاب استفاده شود تاکید کرد: امکانات حوزه مانند دانشگاه نیست اما حوزه همیشه با وجود کمی امکانات فعالیتهای خوبی صورت داده است.