کد خبر: 3304272
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷

کمک ۵۰۰ میلیون ریالی به نیازمندان از محل نیات واقف سنندجی

گروه اجتماعی: متولی موقوفه بازار بزرگ آصف سنندج از اجرای نیت واقف و کمک ۵۰۰ میلیون ریالی به نیازمندان شهر سنندج از آغاز سال ۹۴ تاکنون خبر داد.

علیرضا وزیری، متولی موقوفه بازار بزرگ آصف سنندج در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، از اجرای نیت واقف و کمک 500 میلیون ریالی به نیازمندان شهر سنندج از آغاز سال 94 تاکنون خبر داد. از آغاز سال 94 تاکنون از محل اجرای نیت و احسان واقف مبلغ 500 میلیون ریال در قالب خیرات ومبرات به سالمندان، بیماران، خرید جهیزیه و کمک به طلاب علوم دینی کمک مالی شده است.
وزیری با تأکید بر تلاش دفتر تولیت موقوفه در حفظ و احیاء موقوفه بیان کرد: با پیگیری‌های انجام گرفته یک باب مغازه از رقبات متعلق به موقوفه بازار بزرگ آصف سنندج به ارزش پنج میلیارد ریال که تا کنون منجر به تمکین مقررات اوقافی نشده بود، احیاء شد. در راستای حفظ عین موقوفه نقشه ‌برداری و انجام عملیات ثبتی موقوفه بازار آصف در مرحله اجرا است و متعاقب قبول اظهارنامه و تثبیت مالکیت موقوفه بزودی منجر به اخذ سند می‌‌شود.
وی یادآور شد: موقوفه بزرگ بازار آصف مشتمل بر 700 رقبه تجاری واقع در شهر سنندج در سال 1294 (ه.ق) توسط مرحوم میرزا محمد رضا وزیری حاکم وقت وقف شد.

captcha