به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، عفت پدرامفر، معاون آموزش ابتدایی مدیریت آموزش و پرورش کاشان از برگزاری جشن شکرگزاری مهارت قرآنآموزی دانشآموزان سال سوم ابتدایی همزمان با اعیاد مبعث و شعبان در مدارس این شهرستان خبر داد.
وی هدف این جشن را انس و الفت بیشتر دانشآموزان با مفاهیم والای قرآن کریم بهعنوان درس زندگی و ارتباط آگاهانه با خداوند در مدارس دوره ابتدایی بیان کرد و افزود: دانشآموزان باید از سنین کودکی با مفاهیم قرآن آشنا شوند و برای خواندن همراه با تدبیر در معانی قرآن تلاش کنند تا بدانند که تنها راه سعادت بشر در دنیا و آخرت عمل به دستورات قرآن کریم است.
معاون آموزش ابتدایی مدیریت آموزش و پرورش کاشان با تشریح این مطلب که طرح مهارت قرآنآموزی از آغاز سال تحصیلی در ۱۵۴ کلاس پایه سوم ابتدایی اجرا شد که در پایان سال چهار هزار و ۱۲۰ دانشآموز موفق شدند قرائت قرآن را فرا بگیرند، اظهار کرد: جشن قرآنآموزی دانشآموزان به همراه خانوادههایشان در مکانهای مذهبی مثل امامزاده، مسجد و گلزار شهدای نزدیک مدارس انجام میشود.
پدرامفر، برنامههای این جشن را تزئین صفحههای قرآن، همخوانی قرآن، اجرای نمایش با مضمون آیات قرآن، پرسش و پاسخ با دانشآموزان، خواندن شعرهای قرآنی و تقدیر دانشآموزان بر شمرد و تصریح کرد: یکی از عوامل مؤثر در رشد و تربیت دانشآموزان، نظارت و همراهی خانواده است که امروز به دلایلی مثل اشتغال مادران و حضور رسانه و فناوریهای ارتباطی فراموش شده است و اجرای اینگونه برنامهها با محتوای قرآن و اخلاق، نقش مهمی در تربیت معنوی شهروندان جامعه دارد.
معاون آموزش ابتدایی مدیریت آموزش و پرورش کاشان عنوان کرد: حس معنوی از دوران کودکی آغاز میشود و در سن شش سالگی میتوان تظاهرات مذهبی را در کودک مشاهده کرد و بیتوجهی خانوادهها نسبت به این مهم، مشکلات جبرانناپذیری را بر خانواده و جامعه تحمیل میکند.
وی بهکارگیری دستورات اسلام، در زمینههای تربیتی را راهگشای بسیاری از مشکلات خانوادهها و جامعه دانست و تأکید کرد: والدین باید در جهت پرورش روح و روان فرزندان سرمایهگذاری کرده و این مسئله را بهعنوان یک مسئله حیاتی دانسته و سرلوحه برنامههای زندگی خود قرار دهند.
جواد کریمی