کد خبر: 3304477
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۰

برگزاری مسابقه اینترنتی کتابخوانی «انسان برای زندگی بهتر»

گروه فضای مجازی: مسابقه اینترنتی کتابخوانی «انسان برای زندگی بهتر» آغاز شده است و تا نیمه شعبان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مسابقه اینترنتی کتابخوانی «انسان برای زندگی بهتر» برگرفته از کتاب «انسان برای زندگی بهتر۵» است که جلد اول آن در سال ۱۳۸۸ با هدف توسعه مفاهیم دینی در زندگی با گفتمان روز جوانان منتشر شده است و هم‌اکنون این کتاب با محتوای مفاهیم دینی مربوط به بانوان در زندگی مشترک زناشویی به صورت متن ادبی فارسی از سوی مرکز نشر هاجر منتشر شده است.

علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه اینترنتی کتابخوانی می‌توانند متن این کتاب را به همراه پرسشنامه نیز در پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز نشر هاجر به آدرس www.hajar.whc.ir دریافت و نسبت به شرکت در مسابقه اقدام کنند.

از میان افرادی که پاسخ صحیح را به این پرسش‌ها ارائه کنند، به قید قرعه هدایایی شامل کمک‌هزینه سفر به عمره مفرده، عتبات عالیات و جوایزغیرنقدی دیگر اهدا خواهد شد.

شرکت‌کنندگان تا نیمه شعبان فرصت دارند تا در این مسابقه اینترنتی کتابخوانی شرکت کنند.

captcha