کد خبر: 3305934
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۶
پیشنهاد یک کارشناس برای برگزارکنندگان مسابقات قرآن:

حذف هزینه‌های سفر متسابقان کشورهای غیر محروم و ارتقای جوایز

گروه فعالیت‌های قرآنی: یک کارشناس قرآنی گفت: جمهوری اسلامی ایران، میهمانان خود را در این مسابقات قرآن از فرودگاه تا فرودگاه مشایعت می‌کند، اما بهتر است در راستای ارتقای کمی و کیفی جوایز برگزیدگان، این هزینه را از کشورهای برخوردار دریافت کند.

محمدرضا پورمعین، رئیس جمعیت قرآنی استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درخصوص سی‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران، گفت: این مسابقات از نظر برگزاری در تراز و عیار یک مسابقه بین‌المللی قرآنی برگزار می‌شود یعنی داوری، بحث تکنیک‌های فنی و حرفه‌ای، اطلاع‌رسانی، آیین‌نامه‌ها، استقبال شرکت‌‌کنندگان، جوایز و انضباط، نظم و امنیت و آرامشی که در فضای مسابقات متصور است همه به خوبی و نیکی در حال برگزاری است. ضمن اینکه رسانه‌های داخلی و بین‌‌المللی پوشش‌های خوبی را برای این مسابقات داشته‌اند.

این کارشناس و مجری رادیو قرآن ادامه داد: همچنین حضور شرکت‌کنندگان از پنج قاره و 76 کشور اسلامی و یا حاوی مسلمان، به انضمام داورانی از پنج کشور که تعادل قضاوت و داوری را هم در تعداد و هم در کیفیت به طور بسیار خوبی رعایت کردند، نشانه‌های موفقیت این دوره از مسابقات بوده است.

دبیر اجرایی انجمن خادمان قرآن اظهار کرد: طبیعتاً سی و یک سال تجربه در برگزاری این مسابقات و انجام آزمون‌ و خطا‌ها این انتظار را در غیر نخبگان و اندیشمندان و اهالی تجربه در حوزه قرآن ایجاد می‌کند که حقیقتاً بایستی به این جایگاه رسید اما در عین حال یکی دو نکته برای ارتقای سطح مسابقات لازم است تا باید به آنها توجه کرد.

نامشخص بودن هویت متسابق برای داور

پورمعین بیان کرد: یکی از این موارد، ارتقای کمی و کیفی جایزه برگزیده مسابقات است همانطور که می‌دانید جمهوری اسلامی میهمانان خود را در این مسابقات از خانه تا خانه و از فرودگاه تا فرودگاه مشایعت می‌کند و هزینه‌های بلیط و اقامت و روادید و سفرهای داخلیشان را می‌پردازد و از این انتظار می‌رود که رفته رفته این کار را انجام ندهد و فقط برای کشورهای محروم و عاری از امکانات مادی این خدمات را همچنان مستمر نگه دارد و کشورهای برخوردار به ویژه کشورهای حوزه‌های خلیح فارس، اروپایی و آسیایی که طبیعتاً توان پرداخت و اعزام قاری خود را دارند از این امکان محروم کند و این را به کیفیت جایزه اضافه کند که برای همگان نفع عمومی و ارتقای بین‌المللی داشته باشد.

دبیر شورای راهبردی قرآن در مناطق آزاد تجاری ـ اقتصادی تصریح کرد: نکته دوم این است که همانطور که قضاوت و داوری در خارج از صحنه انجام می‌شود باید بدون شناسایی کامل از قاری و حافظ انجام شود. چنانکه در اتاق داوری و مخزن داوری مانیتورهایی نصب است که داوران شرکت‌کنندگان را می‌بینند و کشورشان را می‌شناسند.

وی ادامه داد: حال که ما ابتکار داوری خارج از صحنه را انجام داده‌ایم، بهتر است ابتکار عدم شناسایی شرکت‌کنندگان را هم دست بگیریم و زمانی داوران قضاوت کنند که قاری و حافظ با استعاذه شروع می‌کند و با تصدیق به پایان می‌رساند و به نظرم این به عدالت و حرفه‌ای بودن مسابقات کمک می‌کند.

ناصر
|
-
|
۱۳۹۴/۰۲/۳۱ - ۱۲:۵۰
0
0
درسته هزینه پایین تر کیفیت بالاتر
captcha