«خضیر موسی»، حافظ کل قرآن از غنا و نماینده این کشور در سیودومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم ایران، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: بهرهگیری از تکنولوژی و فنآوریهای جدید و شبکههای اجتماعی در ترویج فرهنگ قرآنی بسیار مؤثر است.
وی افزود: بکارگیری تکنولوژی و فنآوریهای جدید در برنامهها و فعالیتهای قرآنی در ایران بسیار چشمگیر است.
خضیر موسی با اشاره به این که برای نخستین بار است که در مسابقات بینالمللی قرآن کریم در خارج از کشور غنا شرکت میکند، پیرامون فعالیتهای قرآنی در کشورش گفت: علما، مبلغان و فعالان قرآنی در غنا تلاش گستردهای برای کاشتن بذر محبت قرآن کریم در دل و جان جوانان و نوجوانان این کشور انجام میدهند، اما بعضی مشکلاتی وجود دارد که معلمان و مربیان قرآنی با آنها مواجه هستند و مهمترین آن عدم تمایل جوانان به آموختن قرآن است.
وی درباره سطح متسابقین قاریان و حافظان حاضر در سیودومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن ایران گفت: رقابتهای بینالمللی قرآن ایران در سطح بسیار بالایی برگزار میشود و قاریان و حافظان برجستهای از مناطق مختلف جهان در این مسابقات حضور دارند.
نماینده غنا تصریح کرد: «من از قرائت امام جماعت مسجد مکی «سعود الشریم» تأثیر زیادی پذیرفتهام و از شیوه وی در قرائت قرآن کریم، تقلید و پیروی میکنم و همچنین، از قرائت مرحوم شیخ عبدالباسط عبدالصمد، قاری برجسته مصری نیز بهره میبرم».
وی ضمن تأکید بر نقش مسابقات قرآن کریم در تقویت و تحکیم وحدت اسلامی، گفت: کشور جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر تحقق وحدت امت اسلام و معرفی مسابقات قرآن کریم به عنوان راهی برای تحقق این وحدت، از همه متسابقین سراسر جهان برای شرکت در این مسابقات دعوت نموده است.
نماینده غنا در رشته حفظ کل قرآن در سیودومین دوره این مسابقات با تمجید از سطح بالای قاریان ایرانی گفت: در ایران بعضی قاریانی هستند که بسیار زیبا قرآن کریم را قرائت میکنند و کشور جمهوری اسلامی ایران، آینده بسیار درخشانی در زمینه قرائت قرآن خواهد داشت.
وی همچنین ضمن تشکر و قدردانی از سازماندهی بالای مسابقات و تلاش کمیته برگزاری سیودومین دوره این مسابقات گفت: اماکن ایرانی که از آنها دیدن کردیم مانند؛ مجلس شورای اسلامی ایران و مرقد امام خمینی(ره) و غیره همگی اماکنی بود که باعث شگفتی من شد و نظرم را به خود جلب نموده است.
خضیر موسی در پایان اقدام جمهوری اسلامی ایران مبنی بر طراحی لباس ویژه قاریان در ایران را اقدامی پسندیده و مبارک خواند و گفت: این لباس باعث میشود که در مسابقات بینالمللی قرآن، قاریان قرآن کریم از بقیه افراد و حاضرین متمایز شوند.