کد خبر: 3306286
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۷

تجلیل از نفرات برتر طرح تربیت حافظان قرآن قزوین

گروه فعالیت‌های قرآنی: از نفرات برتر طرح تربیت حافظان قرآن کریم در استان قزوین تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین شب گذشته 31 اردیبهشت ماه، همزمان با شب میلاد امام حسین(ع) و در حاشیه محفل انس با قرآن با حضور قاری برجسته مصری با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، از نفرات برتر طرح تربیت حافظان قرآن کریم قزوین تجلیل شد.

حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در این مراسم  که در آستان مقدس امامزاده حسین(ع) برگزار شد، با بیان اینکه در این طرح بیش از 3 هزار نفر مشارکت داشته و شرکت بودند، افزود: این طرح در راستای عمل به فرمایش مقام معظم رهبری در راستای  تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم در سطح کشور است.

وی  با اشاره به اینکه سهمیه استان قزوین در این مرحله از طرح 5 هزار و 500 نفر بود، عنوان کرد: در مرحله سوم طرح تربیت حافظان قران کریم 5 هزار 841 شرکت کننده در استان ثبت نام کرده بودند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین با بیان اینکه این طرح در 63 امامزاده و کانون فرهنگی هنری مساجد در سطح استان قزوین برگزار شد، بیان کرد: بیش از 68 مربی برجسته استانی در طرح تربیت حافظان قران کریم مشارکت داشتند.

گفتنی است در پایان این مراسم به قید قرعه به ده نفر از شرکت کنتندگان در مرحله پایانی این طرح یک سفر به مکه مکرمه، یک سفر به کربلای معلی و 8 سفر مشهد مقدس اهدا شد.

captcha