کد خبر: 3306674
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۶

اجرای طرح فلاح برای مددجویان کمیته امداد کهگیلویه

گروه اجتماعی: مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه از اجرای طرح فلاح برای مددجویان تحت پوشش این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد(ره) کهگیلویه و بویراحمد، امرالله فروزنده، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه  امروز، دوم خرداد از شرکت 400 نفر از مددجویان کمیته امداد این شهرستان در کلاس‌های آموزش گروهی طرح فلاح خبر داد.
وی با بیان اینکه این دوره‌ها در روستاهای ضرغام آباد، دستخرد و شوتاور از روستاهای توابع شهرستان برگزار شد، افزود: اجرای این طرح علاوه بر آگاهی خانواده‌های تحت حمایت در تمامی زمینه‌ها سبب تقویت بصیرت دینی در بین جوانان می‌شود.
مدیر کمیته امداد کهگیلویه مباحث اعتقادی، اخلاقی، فقهی، سیره ائمه اطهار و برگزاری مراسم ادعیه و قرائت قرآن کریم را از موضوعات این طرح دانست و عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 20 جلسه طرح فلاح برای خانواده‌های تحت حمایت شهرستان برگزار شده است.
فروزنده تقویت بصیرت دینی در میان نسل جوان، ارتقای سطح‌آگاهی خانواده‌ها نسبت به انحرافات و پیشگیری از اشاعه خرافات و افکار انحرافی، مصون‌سازی خانواده‌ها از آسیب‌های اجتماعی از طریق ارتقاء آگاهی‌های دینی را از اهداف برگزاری طرح فلاح در کهگیلویه برشمرد.
وی افزود: حصول این امر در جامعه، مستلزم آموزش‌های عقیدتی، معارف دینی، آشنایی با احکام فقهی و اخلاق  اسلامی با بهره‌گیری از سیره عملی و سنت پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین است.

captcha