کد خبر: 3306851
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۰

دکتر داروساز حافظ قرآن از «شفا» می‌گوید

گروه سلامت: زهرا کرباسی، دکتر داروساز با تأکید بر توجه ویژه قرآن به امر درمان تصریح کرد: قرآن در ۳ آیه به عنوان دارو معرفی شده است.

زهرا کرباسی، دکترای داروساز که حافظ کل قرآن کریم است در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان توجه ویژه قرآن به امر درمان عنوان کرد: اگر ما به قرآن توجه داشته باشیم و بر اساس دستورات آن حرکت کنیم مطمئنا یا دچار بیماری نمی شویم و یا این که کمتر در معرض آن قرار می‌گیریم.

کارشناس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: همه چیز در قرآن وجود داشته در آن گفته شده است، نه تنها برای علم دارویی و پزشکی می‌توان به سمت قرآن روی آورد بلکه برای همه علوم می توان از قرآن به عنوان منبع بزرگی استفاده کرد.

آیه‌های قرآن در رابطه با دارو بودن خود
وی تأکید کرد: قرآن به طور مشخص در سه آیه خود را به عنوان دارو معرفی می‌کند: در آیه 86 سوره اسرا می‌فرمایند:« وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ؛ و ما آنچه را براى مؤمنان مایه درمان و رحمت است از قرآن نازل مى‏‌کنیم» همچنین آیه 44 سوره فصلت:«قل هُوَ لِلَّذِینَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاء؛‌ بگواین [کتاب] براى کسانى که ایمان آورده‏اند رهنمود و درمانى است» و در آیه 57 سوره یونس که بر هردو بعد جسمی و معنوی ناظر است می‌فرماید:«یَا أَیُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءتْکُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّکُمْ وَشِفَاء لِّمَا فِی الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ؛‌ اى مردم به یقین براى شما از جانب پروردگارتان اندرزى و درمانى براى آنچه در سینه‌‏هاست و رهنمود و رحمتى براى گروندگان [به خدا] آمده است» در حقیقت اگر انسان به سمت قرآن  برود می تواند هم جسم و هم روح خود را سالم نگه دارد.

آیه‌های‌ قرآن هم بر سلامت جسمی و هم بر سلامت معنوی ناظر است                                                                                                                                                                                کرباسی اظهار کرد: در آیه 62 سوره یونس می فرمایند: «أَلا إِنَّ أَوْلِیَاء اللّهِ لاَ خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلاَ هُمْ یَحْزَنُونَ؛  آگاه باشید که دوستان خدا نه خوفی بر آنها مستولی می‌شود و نه غمگین می‌شوند» منظور از خوف هراس‌هایی ‌است نسبت به آنچه که قرار است در آینده پیش آید، این نوع هراس‌ها که بنیان بسیاری از بیماری‌هاست دوستان خداوند ندارند.

وی ادامه داد: همچنین دوستان خداوند هیچگاه اندوهگین نمی‌شوند، اندوهگین شدن نسبت به حوادث گذشته است که هیچ مؤمن واقعی غم گذشته را نخواهد خورد، انسان اگر آنچه را که در قرآن آمده و به آن دستور داده شده؛ رعایت کند بسیار کمتر دچار بیماری می‌شود.

اشاره قرآن به گیاهان دارویی
کارشناس سازمان غذا و دارو با بیانِ اینکه قرآن به  گیاهان دارویی مختلف اشاره‌های گوناگونی دارد خاطر نشان کرد: در قرآن به گیاهان مختلف دارویی اشاره شده است که در حال حاضر به خواص آنها رسیده‌اند، گیاهی مانند زنجبیل که قدرت ایمنی بدن را افزایش داده و ضد تهوع است و در سوره مبارکه انسان از آن نام برده؛ و وعده داده شده است که در بهشت به بهشتیان جامی از زنجبیل داده خواهد شد.

اکرم ابریشم چی
|
-
|
۱۳۹۴/۰۶/۰۶ - ۰۱:۴۶
0
1
سلام خانم دکتر امشب در برنامه ستاره ها شما را برای اولین بار دیدم و خدا را شکر بسیار کردم دوست دارم در کلاس مجازی شما شرکت کنم
مینا
|
-
|
۱۳۹۴/۰۶/۰۹ - ۱۲:۵۶
0
0
سلام من چطوری میتونم تو کلاس های مجازی خانم دکتر شرکت کنیم؟
زهرا میریان
|
-
|
۱۳۹۴/۰۶/۰۹ - ۱۴:۲۰
0
0
مایلم در کلاس مجازی شرکت کنم
فهیمه
|
-
|
۱۳۹۴/۰۶/۰۹ - ۲۲:۲۹
0
0
سلام لطفا در مورد نحوه شرکت در کلاس های مجازی توضیح بدین. موید باشید.
مریم شادمهر
|
-
|
۱۳۹۴/۰۶/۱۱ - ۰۹:۴۹
0
1
سلام خانم دکتر افتخار ممملکت مااست چطور میتونم درکلاس مجازی ایشان شرکت بکنم?
شهین فقیه
|
-
|
۱۳۹۴/۰۶/۱۱ - ۱۰:۴۶
0
0
برای شرکت در مسابقه حفظ موصوعی قرآن
مریم
|
-
|
۱۳۹۴/۰۶/۱۱ - ۱۳:۴۰
0
0
سلام ازدیدن شمادربرنامه ی ستاره ها بسیارخرسندشدیم.چگونه می توانیم درکلاسهای مجازی شماشرکت کنیم
ff
|
-
|
۱۳۹۴/۰۶/۱۱ - ۱۴:۵۸
0
0
سلام خانم دکتر چگونه میتونیم تو کلاس های مجازی شرکت کنیم ممنون میشم جواب دهید.
سونیا شیرازی
|
-
|
۱۳۹۴/۰۶/۱۲ - ۱۰:۳۳
0
0
سلام خانم دکتر چطور میشود در کلاسهای مجازی شرکت کرد
پروانه مهدی نیا
|
-
|
۱۳۹۴/۰۶/۱۲ - ۱۱:۳۳
0
0
سلام من چطوری میتونم تو کلاس های مجازی خانم دکتر شرکت کنیم؟لطفا در مورد نحوه شرکت در کلاس های مجازی توضیح بدهید. موفق باشید.
iqna
|
-
|
۱۳۹۴/۰۶/۱۴ - ۰۹:۳۴
0
0
مخاطبان و علاقمندان به حضور در کلاس‌های مجازی دکتر کرباسی می توانند به وبلاگ ایشان به آدرس hafezan.blogsky.com مراجعه نمایند
سکینه ملکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۳ - ۱۱:۳۲
0
0
با سلام من خیلی مایلم در کلاسهای مجازی شما شرکت کنم،لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.
سمیراحشمتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۳ - ۱۷:۱۰
0
0
چطوردرکلاسهای خانم دکترشرکت کنم
سمیراحشمتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۳ - ۱۷:۱۴
0
0
چطوردرکلاسهای خانم دکترشرکت کنم
مهتاب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۷/۰۲/۲۷ - ۲۲:۰۸
0
0
سلام. عیدتون مبارک.
نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق.
ممکنه تو کلاسهای مجازی عضو بشم.
ممنون میشم.
در پناه قرآن باشید.
معصومه برزو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۸ - ۰۸:۵۴
0
0
می خوام عضو کانالتون بشم
captcha