کد خبر: 3306923
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۰
نریمانی:

احیای دارالقرآن‌ها از برنامه‌های محوری آموزش و پرورش است

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش کردستان احیای مراکز دارالقرآن را یکی از برنامه‌های محوری آموزش و پرورش در سال جاری عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الله نریمانی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش کردستان روز گذشته، دوم خردادماه در اولین نشست شورای برنامه‌ریزی فعالیت‌های قرآن و اقامه نماز استان اظهار کرد: در اجرای این سیاست در سال تحصیلی جاری ، راه اندازی شش دارالقرآن در سطح شهرستانها پیش بینی شده است. 

وی از اختصاص مبلغ 340 میلیون تومان اعتبار به منظور اجرای برنامه‌‌های قرآنی دانش‌آموزان از طریق وزارت آموزش و پرورش به استان کردستان خبر داد و افزود: اجرای برنامه قرآنی دانش‌آموزان سمپاد در شهریور ماه 94 در سنندج با حضور 500 نفر از دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان یکی از برنامه‌های قرآن استان است.

نریمانی اجرای برنامه پژوهش‌های قرآنی را از دیگر برنامه‌های استان ذکر و عنوان کرد: با حضور مؤلفان کتاب قرآن، دوره آموزشی – توجیهی معلمان پایه‌های اول تا ششم ابتدایی و معلمان درس قرآن و مدیران مدارس شاهد با عنوان ارتقای فعالیت های قرآنی مدارس شاهد، طرح افق شاهد ، شهریور ماه 94 در مرکز استان برگزار می شود.

وی با تأکید بر عدم تغییر کاربری فضاهای پرورشی به ویژه نماز خانه‌های مدارس، از تشویق پنج شهرستان برتر استان در امر اقامه نماز و تشویق مربیان، کارشناسان و عوامل اجرایی مسابقات قرآن و نماز در مرحله شهرستان خبر داد.

گفتنی است، در این نشست پیرامون برنامه های قرآنی ماه مبارک رمضان، اعزام دانش آموزان منتخب استان به مرحله کشوری مسابقات قرآن، نحوه حضور مسئولان استان در اقامه نماز جماعت اداری و آموزشی بحث و تبادل نظر و تصمیم‌گیری شد. 

captcha