کد خبر: 3307338
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۹
خرمیان از دیدار خصوصی با امام(ره) می گوید؛

علاقه امام(ره) به تلاوت شیخ علی البناء و شرح خاطره‌ای از دلبستگی خاص مسلمان هندی به ایشان

گروه فعالیت‌های قرآنی: یک پیشکسوت قرآنی کشورمان خاطره‌ای از دیدار خصوصی‌ خود با امام خمینی(ره)بعد از حضور در مسابقات بین‌المللی قرآن در هندوستان بیان کرد و یادآور شد که ایشان به تلاوت شیخ علی البناء علاقه داشتند.

محمدرضا خرمیان، قاری و پیشکسوت قرآنی کشورمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در خصوص دیدار و ملاقاتش با حضرت امام خمینی(ره) گفت: قاریان قرآنی که به تعداد شهدای حزب جمهوری اسلامی ایران که 72 نفر بودند از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه به مکه مکرمه و مدینه منوره اعزام می‌شدند، ملاقات عمومی در سال 61 با امام خمینی(ره) داشتند.
وی با اشاره به اینکه طی این امر و برنامه‌ریزی که انجام شده بود همه ما 72 قاری خدمت امام خمینی(ره) در حسینیه جماران رسیدیم، ادامه داد: سه نفر از قاریان قرآن خدمت امام(ره) قرآن را تلاوت کردند که حضرت امام خمینی(ره) به احترام جایگاه ویژه قرآن کریم، اولاً روی صندلی ننشستن و روی زمین جلوس کردن و ثانیاً اینکه به احترام قرآن آن روز سخنرانی نکردند.
سلام رسانی امام خمینی(ره) به «شیخ علی‌البناء»
خرمیان با اشاره به ملاقات خصوصی‌اش با ایشان عنوان کرد: من دوبار در مسابقات بین‌المللی قرآن حضور پیدا کردم یکی در سال 63 در هندوستان که رتبه دوم را کسب کردم و دیگری در سال 71 که مقام نخست را بین کشورها کسب کردم. در سال63  که رتبه دوم را کسب کردم همان شب از طریق سیمای جمهوری اسلامی و تلویزیون اعلام شد که «محمدرضا خرمیان» قاری قرآن و شرکت‌کننده از جمهوری اسلامی، مقام دوم را کسب کرده است. لذا همان صبح زود حدود ساعت هفت صبح از دفتر امام تماس گرفتند که شما برای ملاقات با حضرت امام تشریف بیاورید.
این پیشکسوت قرآنی کشورمان ادامه داد: به همراه حجت‌الاسلام نظام‌زاده که در آن زمان نماینده ولی‌فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بود، خدمت امام خمینی(ره) رفتیم و او من را معرفی کرد و سپس امام(ره) از من پرسیدند: «چه کسی رتبه اول را کسب کرد؟» من عرض کردم: «آن فردی که اول شده است، شخصیت بین‌المللی دارد و شما او را نمی‌شناسید و آن فرد «شیخ علی‌البناء» بوده است که امام فرمودند: «من او را می‌شناسم . هنگامی که در نجف بودم هر شب ساعت 23 رادیو قاهره را می‌گرفتم و در آن ساعت تلاوت قاریان مصری پخش می‌شد که از آن طریق صدای شیخ علی‌البناء را گوش دادم که بسیار هم محزون تلاوت می‌کند و من خیلی قرائت ایشان را دوست داشتم و اگر شما ایشان را دید سلام ما را به او برسان».
تأکید امام(ره) بر کسب رتبه نخست مقابل قاری عربی
خرمیان بیان کرد: سپس امام خمینی(ره) دست روی شانه من گذاشتند و گفتند ناراحت نباشید از اینکه رتبه دوم را کسب کرده‌اید. شما در مقابل آنکه عرب بوده است و مقام اول را کسب کرده با وجود اینکه زبان مادری‌ات فارسی است، مقام اول را بدست آورده‌اید و مراد امام(ره) این بوده است که قرآن به زبان عربیست و آنها هم عرب هستند و قرآن را به این زیبایی تلاوت می‌کنند و شما که فارسی زبان هستید و اینگونه می‌خوانید در حقیقت اول شده‌اید.
وی با اشاره به اینکه تا کنون 105 کشور را برای تلاوت قرآن سفر کرده است، اظهار کرد: بسیاری از کشورهای عربی و آفریقایی سفر کرده‌ام و بسیاری از آنها معتقدند که این معجزه قرآن است که شما ایرانیان که عربی صحبت نمی‌کنید و زبانتان فارسی است به این زیبایی قرآن را تلاوت می‌کنید و یکی از نعمت‌هایی که خداوند به ملت ایران داده است، همین است.

خرمیان با اشاره به اینکه در این دیدار نیز امام خمینی(ره) درباره هندوستان و تأثیر انقلاب اسلامی ایران در آن کشور پرسیدند، اظهار کرد: من عرض کردم صدور انقلاب خیلی خوب بوده است و امام(ره) تأکید کردند که من جست و گریخته این را می‌دانم که چه جاهایی انقلاب ما رسوخ کرده و در قلب‌ها نفوذ کرده است اما اگر نکته‌ای است بفرمایید که من یاد بیان مطلبی افتادم.
این استاد قرآن کشورمان بیان کرد: خدمت امام(ره) گفتم یک نفر مسلمان هندی اهل تسنن که خیلی به قرآن علاقه‌مند بود و هنگامی که شنیده بود قاری از ایران برای تلاوت قرآن به کشورشان می‌آید از همان بدو ورود و هنگامی که به جلسات و حلقات قرآنی می‌رفتیم او مصاحب و همراه ما می شد. او فرزند پسری داشت که اسم آن را از روی علاقه‌ای که به امام خمینی(ره) داشت آیت‌الله خمینی گذاشته بود. ما بارها به او گفتیم که «آیت‌الله» صفت است و اسم امام نیست و گفت نه اسم فرزندم را آیت‌الله خمینی گذاشته‌ام و شناسنامه‌اش را حتی آورد و نشانمان داد که امام(ره) با شنیدن این مطلب لبخندی زدند و این جمله را فرمودند «بچه از بچگی مجتهد شده است».

h
|
-
|
۱۳۹۴/۰۳/۱۴ - ۱۵:۵۹
0
0
استاد علی البنا سال 1363 (یعنی یک سال قبل وفاتشون) در مسابقات قرآن شرکت کردن و اول شدن؟؟!! بعیده اون علی البنا که در مسابقات بود، همون استاد محمود علی البنا معروف بوده باشه!!
محمد مهدی نائینی
|
-
|
۱۳۹۴/۰۳/۱۵ - ۰۶:۴۱
0
0
سالگرد ارتحال امام عزیزمان طی مراسمی دیروز ساعت 20 در سفارت جمهوری اسلامی ایران , بدون حضور سفیر ایران در چین و همچنین بدون اطلاع رسانی قبلی برای برگزاری مراسم, این روز دلسوزبا شرکت 17 نفر از ایرانیان مقیم در محل نمازخانه سفارت جمهوری اسلامی بصورت غریبانه برگذار گردید ,در این مراسم یک نفر سخنران بذکر فقط یک جمله یاد امام را ذکر کرده و به سپس به ذکر حدیثی پرداختند و در نهایت از شرکت کنندگاه با کیک و هندوانه پذیرای گردید!!!!!!.
captcha