کد خبر: 3308122
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵

از حضور قاری مصری تا برپایی نمایشگاه قرآن در خوزستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: در هفته‌ای که گذشت طه عبدالوهاب میهمان مردم اهواز بود و البته زمان برپایی نمایشگاه قران در ماه رمضان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، استان خوزستان در آغاز هفته گذشته میزبان قاری بین‌المللی مصر و داور مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بود. شام‌گاه شنبه، دوم خرداد‌ماه طه عبدالوهاب از طریق فرودگاه بین‌المللی اهواز وارد استان شد.

حضور قاری بین‌المللی مصری در اهواز

صبح روز یکشنبه سوم خرداد طه عبدالوهاب داور و فعال قرآنی مصر با منصور زراء‌نژاد رئیس شورای مشاوران استاندار خوزستان و سیروس جعفری مشاور استاندار و مدیرکل حوزه استاندار خوزستان به همراه اعضای جامعه قرآنی خوزستان، در استانداری خوزستان دیدار کردند.

همچنین بعدازظهر یکشنبه 3 خرداد کارگاه تلاوت قرآن در حسینیه امام رضا(ع) اهواز با حضور طه عبدالوهاب قاری مصری برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی گروه‌های تواشیح، قاریان برجسته استان، جوانان، نوجوانان و پیشکسوتان قرآنی استان خوزستان حضور داشتند.

راه‌اندازی پنج مرکز خانه قرآنی در اداره کل زندانهای خوزستان

نادر ایگدر معاون سلامت، اصلاح و تربیت اداره‌کل زندان‌های استان خوزستان از راه‌اندازی پنج مرکز خانه قرآنی و فعالیت آموزشی در رشته‌های ترتیل، روخوانی، مفاهیم، تفسیر، صوت و لحن، حفظ اجزاء قرآن کریم و … در سه سطح مبتدی، متوسط و عالی خبر داد.

حضور نمایندگان خوزستان در مسابقات سراسری قرآن نیروهای مسلح

سرهنگ دوم علیرضا گیتی‌نژاد، معاون تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی خوزستان در گفت‌وگو با ایکنای خوزستان، اظهار کرد: فرماندهی نیروی انتظامی استان خوزستان با 4 نماینده شامل سرباز وظیفه محمد عچرشاوی در رشته قرائت تحقیق، استوار دوم مسعود نجف‌وند در رشته حفظ 10 جزء، مرتضی دلاوران و سرباز وظیفه عبدالرضا شیرالی در رشته سطح 1 مفاهیم حضور یافت.

همچنین سعید سواری، مسئول دارالقرآن سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان نیز در گفت‌وگو با ایکنا نمایندگان سپاهی استان خوزستان در مسابقات سراسری قرآن نیروهای مسلح را علی سواری در شته مفاهیم سطح 1، امیرعبدالله خسرجی در رشته حفظ کل قرآن کریم و علی چنانه در رشته حفظ 20 جزء قرآن کریم معرفی کرده بود.

برپایی نمایشگاه قرآن در ماه رمضان

سیدکریم موسوی، سرپرست معاونت قرآن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز در گفت‌وگو با ایکنای پیرامون برنامه‌ریزی‌های اولیه برپایی نمایشگاه قرآن به مناسبت ماه مبارک رمضان بیان کرد: زمان برگزاری نمایشگاه قرآن از اول تا هفتم تیر در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در نمایشگاه سال جاری علاوه بر بخش مکتوب و نرم‌افزار، بخش‌هایی هنری و تجسمی، کودک، محافل قرآنی و برنامه​های جنبی به ویژه بخش‌های علمی، بخش علمی و دانشجویی و ... در نظر گرفته شده است.

همکاری اوقاف و آموزش و پرورش آبادان در راستای اجرای طرح ملی حفظ

علی شریفی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آبادان نیز در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، اظهار کرد: به منظور تکمیل طرح ملی حفظ قرآن کریم تفاهم‌نامه اداره اوقاف با آموزش و پرورش آبادان منعقد شده و تقریباً 250 نفر از این سهمیه تکمیل شده است.

همچنین، به‌‌مناسبت میلاد امام زمان(عج) مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت تبیان خوزستان مسابقات حفظ قرآن کریم را در رشته‌های حفظ 5 جزء، 10 جزء، 20 جزء و حفظ کل قرآن کریم ویژه بزرگسالان و حفظ جزء 30 ویژه خردسالان برگزار خواهد شد.

captcha