کد خبر: 3308449
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۴
زمانی قمی تأکید کرد:

مجتمع حوزوی خاتم‌الانبیا(ص)، افتخاری برای نظام مقدس جمهوری اسلامی

گروه‌اجتماعی: استاندار مرکزی با اشاره به تأمین بودجه لازم برای احداث مجتمع بزرگ حوزوی حضرت خاتم‌الانبیا(ص)گفت: به بار نشستن این مجمتع بزرگ حوزوی افتخاری بزرگ نه تنها برای استان بلکه برای نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، محمود زمانی قمی، استاندار مرکزی امروز 6 خرداد، در اولین بازدید خود از مجتمع بزرگ حوزوی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) اراک گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های مدیریتی استاندار در تمامی استان‌ها توجه به حوزه دین بوده که در این راستا توجه به حوزه‌های علمیه در اولوبت امور قرار دارد. پیشنهاد ساخت و احداث مجمتع بزرگ حوزوی خاتم‌الانبیا(ص) شخصیت والا و دید وسیع آیت‌الله دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان را به منصه ظهور رسانده است.

زمانی قمی ضمن اشاره به حوزه‌های بسیار با قدمت و فعال شهرستان‌های قم و مشهد، اضافه کرد: ساخت و احداث این مجمتع حوزوی بدون در نظر گرفتن شهرستان‌های ذکر شده می‌تواند به عنوان مرکز بزرگ علوم حوزوی در کشور لحاظ شود؛ چراکه در هیچیک از استان‌های کشور طرحی به این ابعاد و زوایا را شاهد نیستیم. تاریخ حوزه علمیه اراک با راه‌اندازی مجمتع بزرگ حوزوی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) احیاء خواهد شد و این مهم در نیمه شهریور ماه سال جاری با راه‌اندازی فازهای اول و دوم بروز و ظهور پیدا می‌کند.

وی با بیان این نکته که ساخت و احداث این مجمتع حوزوی می‌تواند به استان‌های دیگر در راستای اجرای برنامه‌های مبتنی بر نماد سازی و الگو برداری از  کمک کند، مطرح کرد: امید است احداث و تکمیل این پروژه عظیم دینی با در نظر گرفتن نمادهای کاملاً اسلامی – ایرانی به جذب نه تنها گردشگران حوزه اسلامی بلکه در جذب گردشگران متفرقه نیز نقش به سزایی داشته باشد.

زمانی قمی در بخشی از سخنان خویش ضمن تأکید برلزوم مرمت، بازسازی و مقاوم سازی حوزه‌های علمیه در سطح استان، اضافه کرد: به منظور تحقیق در خصوص حوزه‌های علمیه در سطح شهرستان باید برنامه‌های دقیق و مدونی صورت گرفته و جاهایی که نیاز به بازسازی و ساماندهی دارد در اولویت مرمت قرار گیرد.

وی با بیان این مطلب که احداث و تأسیس مجتمع بزرگ حوزوی خاتم‌الانبیا(ص) اراک مستلزم همکاری و مساعدت تمامی مسئولان است، افزود: بدون شک با همراهی و مشارکت مجموعه مسئولان در حوزه‌های مختلف انتظار می‌رود فاز اول این مجمتع در شهریور ماه سال جاری به بهره برداری برسد.

استاندار مرکزی  در پایان سخنان خویش به تأمین بودجه لازم برای احداث این مجتمع حوزوی نیز اشاره کرد و گفت: به بار نشستن این مجمتع بزرگ حوزوی افتخاری بزرگ نه تنها برای استان بلکه برای نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.
یادآور می شود؛ زمانی قمی، استاندار مرکزی با هیئت همواره از مجتمع بزرگ حوزوی حضرت خاتم‌النبیا(ص) بازدید کردند.

captcha