کانون خبرنگاران نبأ: حجتالاسلام کاروند مهمترین رسالت روحانیون را پاسخگویی به نیاز فکری جامعه در کنار ایجاد ارتباط تنگاتنگ با آنان عنوان کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین علی کاروند، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان، ۹ خردادماه در سومین نشست هماندیشی با روحانیون مستقر و طرح هجرت تویسرکان که در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد با اشاره به جایگاه علما و روحانیون بین مردم، اظهار کرد: پاسخگویی به نیاز فکری جامعه مهمترین رسالت روحانیون است، در حالی که دشمن با توطئه خود میخواهد بین مردم و روحانیت جدایی ایجاد کند اما مردم انس و الفت دیرینه با این قشر داشته و این ترفند دشمن را نیز خنثی کردند.
بنابر اعلام روابط عمومی ادارهکل تبلیغات اسلامی همدان، وی با اشاره به فعالیت ۸۰ مبلّغ و مبلّغه مقیم شهرستان در مساجد، مدارس، ادارات و نهادها، مراکز دانشگاهی و روستاهای بالای ۱۰۰۰ نفر، روحانیون را تابع رهنمودها و منویات مقام معظم رهبری دانست و یادآور شد: امروزه روحانیت با بصیرت و هوشیاری کامل و به تبعیت از رهبر معظم انقلاب اسلامی و با حضور در عرصههای مختلف سیاسی و اجتماعی خود را بیش از گذشته نشان خواهند داد.