کد خبر: 3309981
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸

۶۰ جوان برتر گیلانی تجلیل می‌شوند

گروه اجتماعی: مراسم تجلیل از ۶۰ جوان برتر گیلانی در زمینه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی، ورزشی، فنی و مهارتی فردا برگزار می شود.

هاشم اسماعیلی، معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از برگزاری مراسم تجلیل از 60 جوان برتر گیلانی خبرداد و اظهار کرد: این مراسم فردا، 12 خرداد در سالن الغدیر استانداری گیلان برگزار می شود.

وی در خصوص نحوه انتخاب این جوانان گفت: اداره کل ورزش و جوانان گیلان طی نامه ای به دستگاه های اجرایی استان خواستار معرفی جوانان برتر 15 تا 29 ساله دستگاه مربوطه در بخش های علمی، فرهنگی، قرآنی، ورزشی، فنی و مهارتی شد.

اسماعیلی با بیان اینکه محمدعلی نجفی، استاندار گیلان و مسعود رهنما، مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان سخنرانان این مراسم هستند، تصریح کرد: رونمایی از شبکه اجتماعی اطلاع رسانی مجازی اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان با عنوان «نشاط» و سامانه پیشنهادات جوانان از دیگر بخش های این مراسم خواهد بود.

captcha