به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی کشور 11 خردادماه در سفر به شهرکرد و دیدار با رئیس و معاونان جهاد دانشگاهی استان چهارمحال و بختیاری، کمک به فعالیت مطلوب و تسریع در برنامهریزیهای واحدهای جهاد دانشگاهی سراسر کشور در همه زمینهها را از اهداف سفر خود به استانها دانست و گفت: لازمه تحقق این مهم فراهم شدن زیرساختهای لازم برای فعالیت است.
وی مشکلات اقتصادی کشور را یادآور شد و افزود: در همین راستا تلاش ما بر این است که فعالیتهای جهاد دانشگاهی در راستای گرهگشایی از مشکلات اقتصادی کشور باشد.
طیبی با اشاره به راهاندازی نمایندگی بانک خون بندناف رویان در چهارمحال و بختیاری، به اهمیت همکاری میان علوم پزشکی شهرکرد و جهاد دانشگاهی استان در این زمینه اشاره کرد و گفت: امسال در حوزه بانک خون بندناف رویان این همکاری و تعامل در چهارمحال و بختیاری ایجاد شده است که امیدواریم توسعه یابد.
طیبی بیان کرد: در زمینه سلولهای بنیادی با توجه به مشکلات بودجهای جهاد دانشگاهی باید تعامل سه جانبه بین جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، پژوهشگاه رویان و علوم پزشکی شهرکرد ایجاد شود.
وی با اشاره به بحث نازایی و ضرورت راهاندازی کلینیک ناباروری در این استان گفت: بررسی جنبههای اقتصادی راهاندازی این کلینیک ضروری است بهطوریکه اگر به لحاظ اقتصادی مطلوب ارزیابی شود برنامهریزیهای لازم برای افتتاح کلینیک ناباروری در چهارمحال و بختیاری آغاز خواهد شد.
وی افزود: در تأمین تجهیزات برای راهاندازی کلینیک ناباروری در چهارمحال و بختیاری در مضیقه قرار داریم در همین راستا نیازمند همکاری علوم پزشکی شهرکرد هستیم که میطلبد چگونگی همکاری و همچنین، توان آنها در کمک به این کلینیک ارزیابی شود.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور همچنین، اهمیت تعیین میزان ناباروری در این استان برای راهاندازی کلینیک ناباروری را یادآور شد و تصریح کرد: به طور کلی نرخ ناباروری در سطح کشور 15 درصد است.
طیبی بر لزوم تلاش در راستای شناسایی توانمندیهای استان در زمینه سلولهای بنیادی به ویژه ژنتیک تأکید کرد و افزود: این استان در زمینههای دامپروری، شیلات و طیور از ظرفیت مطلوبی برخوردار است که میطلبد جهاددانشگاهی واحد استان با نیاز سنجی به صورت کاربردی به این زمینه ورود پیدا کند.
وی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی باید در زمینه سلولهای بنیادی فعالیت اثربخش داشته باشد تا تجاری سازی علم بهعنوان یکی از اهداف این نهادعلمی محقق شود.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور در پایان با بیان اینکه زمینه جدیدی در جهاد دانشگاهی ایجاد نخواهد شد، تأکید کرد: واحدهای تخصصی با واحدهای استانی باید همکاری لازم را داشته باشند تا در تمامی زمینههایی که ورود پیدا کردهایم تخصصی کار کنیم.