کد خبر: 3310322
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۱

صداقت باعث ایجاد یکدلی و جمع شدن انسان‌ها می‌شود

گروه اجتماعی: امام جماعت مسجد والی سنندج گفت: صداقت در وجود هر شخصی باعث ایجاد یکدلی و جمع شدن انسان‌ها در کنار هم خواهد بود و از دوری و تفرقه نیز جلوگیری خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، ماموستا سیدذکریا حسینی، امام جماعت مسجد والی سنندج دیروز، 11 خردادماه در نشست هم‌اندیشی فرهنگی علمای اقلیم کردستان عراق با علمای استان کردستان که در استاندار برگزار شد، اظهار کرد: برای زنده کردن عزت یاد شده باید دنبال راهکار و اصول آن بود چراکه هر کاری اصول و مقدمه‌ای دارد و قرآن کریم نیز ملاک‌هایی را برای ما مسلمانان تعیین کرده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از راهکارهای اساسی رفق و رحمت است که مسلمانان باید با هم مدارا کرده و با رحمت و مهربانی رفتار کنند، افزود: اگر پیامبر(ص) رحمت نداشتند مسلمانان از هم دور می‌شدند و اسلام گسترش پیدا نمی‌کرد بنابراین لازمه ترویج اسلام داشتن رحمت و مدارا است.
این ماموستای اهل سنت با تأکید بر اینکه هر مسلمانی باید ناصح و امانتدار باشد، عنوان کرد: مسلمان باید امین بودن خود را نشان دهد تا بتواند موجبات ماندگاری اسلام را فراهم کند برای این منظور نیز نیاز به صداقت است.
ماموستا حسینی اعلام کرد: صداقت در وجود هر شخصی باعث ایجاد یکدلی و جمع شدن انسان‌ها در کنار هم خواهد بود و از دوری و تفرقه نیز جلوگیری خواهد کرد.
وی ادامه داد: اگر شروط خداوند را به جا نیاوریم خداوند نیز شرط خود را به جا نخواهد آورد بنابراین ما باید پیرو دستورات دین مبین اسلام باشیم تا خداوند متعال نیز همراه و حامی مسلمانان باشد.
امام جمعه مسجد والی سنندج یادآور شد: باید امانتداری و صداقت را سرلوحه کار خود قرار دهیم تا بتوانیم به پیروزی‌های بزرگ دست یابیم و اسلام را آنگونه که شایسته مسلمانان و کشورهای اسلامی است، در جهان ماندگار کنیم.

captcha