کد خبر: 3310394
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴

اختتامیه پانزدهمین دوره طرح هزاران ختم قرآن فردا برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم اختتامیه پانزدهمین دوره طرح هزاران ختم قرآن فردا همزمان با روز نیمه شعبان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در راستای ترویج فرهنگ انتظار و دعا برای تعجیل در فرج منجی عالم بشریت(عج) و با توجه به اهمیت و برکات ختم قرآن از جمله اجابت قطعی یک دعا برای ختم کننده و اینکه بالاترین دعاها و عبادت‌ها، انتظار فرج خوانده شده است، رادیو قرآن امسال نیز با همکاری نهادهای قرآنی کشور، پانزدهمین دوره طرح هزاران ختم قرآن مجید را برگزار کرد.
پانزدهمین دوره طرح هزاران ختم قرآن که از ابتدای ماه شعبان آغاز شده است چهارشنبه، 13 خردادماه، مصادف با نیمه شعبان (سالروز ولادت امام زمان(عج) طی برگزاری مراسم اختتامیه‌ای در مصلای ری و در جوار آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) به پایان می‌رسد.
تلاوت قرآن توسط داود لاچینانی، قرائت دعای سمات توسط احمد زین‌العابدین فرد، مدیحه‌سرایی توسط حمید رمضان‌پور، سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قرنی و قرائت دعای ختم قرآن توسط مجری برنامه از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده برای مراسم اختتامیه پانزدهمین دوره طرح هزاران ختم قرآن است که با پخش اذان و اقامه نماز جماعت در مصلای ری به پایان می‌رسد.
مراسم اختتامیه پانزدهمین دوره طرح هزاران ختم قرآن از ساعت 19 تا 20:30 برگزار و به صورت زنده از شبکه رادیویی قرآن پخش می‌شود.
علاقه‏ مندان برای شرکت در این طرح قرآنی تا 15 ماه شعبان می‏ توانند با شماره تلفن‏ 021- 55935757 (10 خط همزمان) همکاران مستقر در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) تماس بگیرند و علاقه‏ مندی خود را برای قرائت حداقل یک جزء از قرآن کریم به ثبت رسانند.
همچنین از طریق ارسال عدد جزءهای مورد نظر به سامانه پیامک 30000114 نیز می‏ توانند در این طرح شرکت کنند و یا با مراجعه به سایت www.radioquran.ir  نام خود را در طرح هزاران ختم قرآن مجید به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان(عج) ثبت کنند.
یادآور می‌شود، آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)، بنیاد ختم قرآن مجید، خبرگزاری ایکنا و صدا و سیما از اصلی‏ ترین همکاران رادیو قرآن در اجرای این طرح قرآنی به شمار می‏ روند.

captcha