کد خبر: 3310481
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۶

معرفی برگزیدگان مسابقه نقاشی و دل‌نوشته کودکان «اشک قلم» دزفول و اندیمشک

گروه هنر: برگزیدگان نهمین دوره مسابقه نقاشی و دل‌نوشته کودکان «اشک قلم» شهرستان​های دزفول و اندیمشک معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین​المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، برگزیدگان نهمین دوره مسابقه نقاشی و متن ادبی (دل‌نوشته) کودکان «اشک قلم» شهرستان دزفول و اندیمشک معرفی شدند.

براساس این گزارش، تعداد ۲۴۰ نفر از دانش​آموزان پیش‌دبستانی و مقطع ابتدایی دو شهرستان در این مسابقه که توسط مؤسسه فرهنگی، هنری فرهنگ عاشورای دزفول برگزار شد، شرکت کرده بودند که آثار داوری شد و برندگان این مسابقه معرفی شدند.

مسابقه نقاشی «اشک قلم» در دزفول در مقاطع پیش دبستانی، اول، دوم، سوم، چهارم، پنجم و ششم دبستان و در اندیمشک در مقاطع سوم ابتدایی، چهارم، پنجم و ششم ابتدایی برگزار شد.

براساس این گزارش، در مقطع پیش دبستانی، به ترتیب دانیال بازاری بنا، حسین سبزقبا و فاطمه خوش هویدی نفرات اول تا سوم شدند.

در مقطع اول دبستان نیز، فاطمه عبدلی رتبه اول، غزل زرنژاد رتبه دوم و ستایش شه ولی رتبه سوم را کسب کردند.

در مقطع دوم دبستان، عسل قیلاوی‌زاده، رتبه اول، نیکا علی مرادی رتبه دوم و تینا حسین عرب رتبه سوم را به دست آوردند.

در مقطع سوم دبستان(دزفول)، رتبه​های اول تا سوم به ترتیب به فاطمه علیدادی، الناز نوروزی و یلدا کریمی‌فر اختصاص یافت. در سوم دبستان(اندیمشک) نیز رتبه‌های اول تا سوم از آن فاطمه جعفری، نیکا ماکیانی و نیکو ماکیانی شدند.

در مقطع چهار م دبستان(دزفول) به ترتیب پریا نژادحسینی، زهرا جمشیدی و محمد داود قاسمی رتبه​های اول تا سوم را به دست آوردند. در مقطع چهارم دبستان(اندیمشک) نیز به ترتیب نگین دریکوندی، ارسلان دیوری و ریحانه زرافشان سه رتبه برتر را کسب کردند.

در مقطع پنجم دبستان(دزفول) نیز هدیل زبیدی رتبه اول، فروغ جالارو رتبه دوم و محمد احمدی رتبه سوم را کسب کردند و در مقطع پنجم دبستان(اندیمشک) فیروزه قربانی رتبه اول، شادی جهان فر رتبه دوم و یاسمن نظری رتبه سوم را حائز شدند.

همچنین، در مقطع ششم دبستان(دزفول) سرور پورسنگری رتبه اول، فاطمه کایدخورده رتبه دوم و معصومه رئیسی، ثمین حکمت پور به طور مشترک رتبه سوم را به دست آوردند. در مقطع ششم دبستان(اندیمشک) سه رتبه برتر به ترتیب به زلفا مغوی، رومینا شاهون وند و مریم شیرزاد نیا رسید.

در قسمت متن ادبی نیز فاطمه اکابی نژاد و زهرا ازله قصاب دو نفر برگزیده انتخاب شدند.

یادآور می‌شود؛ اختتامیه این مراسم جمعه 8 خرداد در مجتمع فرهنگی سینمایی دزفول با حضور دکتر محمدرضا سنگری برگزار شد. در این مراسم به تمام شرکت کنندگان لوح تقدیر، فصلنامه روزدهم کودک و نوجوان و یک هدیه اهدا شد.

زهرا کوسه چی زاده
|
-
|
۰۱:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۵
0
0
بسلام وتشکر از زحمات شما کاشکی میشد نفاشی رتبه های اول تا سوم رو همراه با نقاشیشون تو سایت می زدید
captcha