کد خبر: 3311341
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۳
رییس مرکز اورژانس تهران اعلام کرد:

امدادرسانی به ۶۳۷۰ نفر از زائرین حضرت امام(ره)

گروه سلامت: رئیس مرکز اورژانس تهران گفت: در بیست و ششمین سالروز بزرگداشت حضرت امام خمینی(ره) به ۶۳۷۰ نفر از زائران آن حضرت خدمات امدادی درمانی ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) سید اسداله موسوی، رئیس مرکز اورژانس تهران با اعلام امداد رسانی به 6370 از زائران حرم مطهر امام خمینی در روز 14 خرداد تصریح کرد: اورژانس 115 از روز سیزدهم خرداد بابرپایی و استقرار کمپ‌ها و درمانگاه‌های مختلف در حرم مطهر و محوطه‌های اطراف آن به کلیه زائران و شرکت کننده‌گان در این مراسم خدمات بهداشتی درمانی مناسب ارائه ‌کرده است.
وی افزود: از مجموع دریافت کنندگان خدمات درمانی، تنها 35 نفر جهت ادامه درمان به بیمارستان‌های مختلف اعزام  و تحت مراقبت‌های مکمل درمانی قرار گرفته‌اند.
به گفته رییس مرکز اورژانس تهران، بعد از مراسم (چهادهم خرداد) نیز سه اکیپ امدادی جهت خدمت رسانی به زائرانی که بعد از مراسم به زیارت آن حضرت مشرف می‌شدند، تا روز پانزدهم خرداد در محوطه حرم مطهر مستقر بوده‌اند.

captcha