کد خبر: 3312508
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۸
فرمانده انتظامی تهران بزرگ؛

پلیس گشت‌زنی می‌کند اما مردم به روزه‌خواران تذکر بدهند

گروه جامعه: فرمانده انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: همانند سال‌های گذشته گشت‌زنی در سطح شهر را داریم و البته از مردم هم انتظار می‌رود که هر مورد روزه‌خواری دیدند تذکر بدهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) سردار حسین ساجدی‌نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ در خصوص برنامه‌های پلیس تهران در ماه مبارک رمضان اعلام کرد: در حال تهیه دستورالعمل برای فروشندگان و پزندگان هستیم که این دستورالعمل تا چند روز آینده ابلاغ خواهد‌شد که براین اساس این صنوف می‌توانند تا نیم ساعت قبل از سحر به فعالیت خود ادامه دهند.

وی درباره برخورد با روزه‌خواران در ماه رمضان نیز گفت: همانند سنوات گذشته گشت‌زنی در سطح شهر را داریم و البته از مردم هم انتظار می‌رود که هر مورد روزه‌خواری دیدند تذکر بدهند پلیس هم اگر موردی را مشاهده کند، اقدام لازم را انجام می‌دهد.

ساجدی‌نیا در پاسخ به پرسشی درباره فعالیت سینماها در ایام ماه مبارک رمضان اعلام کرد: ما در سال‌های گذشته نیز مجوز برای فعالیت سینماها از افطار تا سحر صادر کرده بودیم و امسال هم همین‌گونه است و سینماداران باید برای امنیت بیشتر هماهنگی‌های لازم را با اماکن انجام دهند و مجوز دریافت کنند. با این برنامه موافقت شده و سینماداران می‌توانند از شب‌ها تا سحر به جز لیالی قدر، برنامه داشته باشند.

captcha