کد خبر: 3312601
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۸

تجلیل از ۵۰۰ روحانی معمر زنجان

گروه اجتماعی: مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان زنجان گفت: ظهر امروز از ۵۰۰ روحانی معمر(بالای ۶۰ سال) در سطح استان تجلیل شد.

حجت‌الاسلام ترابعلی صدری‌نیا، مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به تجلیل از 500 روحانی معمر(بالای 60 سال) در سطح استان،اظهار کرد: پیشینه بسیار درخشان روحانیت در طول تاریخ، هویت ما را تشکیل می دهد، بنابراین برگزاری این قبیل مراسم ما را با هویت خود بیشتر آشنا می کند.
وی ادامه داد: معمرین و پیشکسوتان روحانیت در توسعه و ترویج دین و فرهنگ اهل بیت(ع) نقش مهمی را ایفا کرده و این فرهنگ را به ما منتقل کردند و به همین دلیل قدردانی از این بزرگواران کم‌ترین کاری است که می‌توان در مقابل خدمات ارزنده آنان انجام داد.
مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان زنجان تصریح کرد: بر همگان واضح و مبرهن است که هرکجا بحران اعتقادی و فکری متوجه جامعه شیعه و پیروان اهل بیت شده، این روحانیت بوده که توانسته مردم را از این بحران‌ها و پرتگاه‌ها و گردنه‌های هولناک عبورونجات دهد و همین مسئله جایگاه ویژه روحانیت در جامعه اسلامی را یادآور می‌شود.
حجت‌الاسلام صدری‌نیا خاطرنشان کرد: تکریم از روحانیون معمر نگاه به هویت خود و نگاهی به پیشینه درخشانی است که روحانیت در طول تاریخ داشته و نقش آفرین بوده است. ظهر امروز با حضور رییس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور از 500 روحانی معمر(بالای 60 سال) در سطح استان در قالب همایش تجلیل ازهادیان نور تجلیل شد.

captcha