کد خبر: 3313788
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۰
حجت‌الاسلام شفیعی:

دوره ارتقاء و بازآموزی معلمان قرآنی در استان مرکزی اجرا می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی استان از برگزاری دومین دوره ارتقاء و بازآموزی معلمان قرآنی در استان مرکزی خبرداد و افزود: این فعالیت‌ها در راستای توسعه آموزش قرآن، تقویت کادر متخصصان قرآن و بهره‌گیری از آن در جهت نشر و ترویج مفاهیم قرآنی صورت می‌گیرد.

حجت‌الاسلام محمدرضا شفیعی، مسئول دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی استان مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: اجرای برنامه‌های قرآنی با اهداف عالیه می‌تواند راهگشایی برای تبیین مفاهیم قرآنی در جامعه باشد.

وی از برگزاری اردوی‌های یک روزه طرح ارتقا و بازآموزی معلمان قرآنی در استان مرکزی خبرداد و افزود: این طرح برای دومین سال در قالب پنج مرحله و پنج منطقه از 7 خرداد ماه سال جاری آغاز شده و فردا 25 خرداد نیز به کار خود پایان می دهد.

حجت‌الاسلام شفیعی هدف از برگزاری طرح ارتقا و بازآموزی معلمان قرآنی را ارتقای سطح معلومات قرآنی مربیان، ایجاد انگیزه در بین معلمان در راستای استمرار و تداوم دانش افزایی در عرصه علوم قرآنی و به روزرسانی اطلاعات قرآنی عنوان کرد.

وی بابیان این مطلب که امسال در این طرح مذکور بیش از 500 داوطلب شرکت داشتند، گفت: این دوره در پنج منطقه از استان برگزار می‌شود و منتخبان منطقه یک که شامل شهرستان‌های تفرش، آشتیان و فراهان هستند، 7خرداد ماه با حضور استاد علیرضا لطفی اطلاعات قرآنی خود را به روز کردند. دوره یاد شده با شرکت معلمان قرآنی علاقمند پنج شنبه، 21 خرداد ماه با استفاده از محضر استاد داوود تک فلاح اجرا شد.

وی دوره بازآموزی منتخبان شهرستان‌های اراک را جمعه، 22 خرداد با حضور استاد مهدی ناصرزعیم بیان کرد و گفت: منطقه چهارم منتخبان شهرستان شازند خنداب و کمیجان هستند که امروز، 24 خرداد ماه همزمان با هفته فرهنگی در شهرستان شازند با حضور علی اکبر شعاعی برگزار می‌شود.

این مقام مسئول در پایان، ضمن اشاره به اینکه منتخبان منطقه پنج که محلات، دلیجان و خمین هستند روز دوشنبه، 25 خرداد با همراهی داوود تک فلاح دوره را برگزار می‌کنند، اضافه کرد: این فعالیت‌ها در راستای توسعه آموزش قرآن، تقویت کادر متخصصان قرآن و بهره‌گیری از آن در جهت نشر و ترویج مفاهیم قرآنی صورت می‌گیرد.

captcha