کد خبر: 3314452
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹

اجرای طرح نشاط معنوی در ۳۷ بقعه متبرکه خراسان‌شمالی

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی، از اجرای طرح نشاط معنوی در ۳۷ بقعه متبرکه این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ازخراسان‌شمالی، اظهار کرد: در آستانه تعطیلات تابستان طرح نشاط معنوی در 37 امامزاده شاخص این استان برگزار می‌شود که 30 نفر از مبلغین اعزامی از قم نیز در این طرح مشارکت خواهند داشت.
سهرابی برگزاری اردوهای تفریحی، کلاس‌های آموزشی مختلف اعم از احکام، معارف اسلامی، اصول عقاید و حفظ قرآن کریم را از مهمترین برنامه‌های این طرح برشمرد.
وی هدف از اجرای این طرح را تحقق منویات رهبری در‌ خصوص تبدیل بقاع متبرکه به قطب‌های فرهنگی کشور، تقویت اعتقادات دینی نسل جوان و ترویج فرهنگ اسلامی ذکر کرد.
سهرابی با اشاره به اجرای این طرح برای دانش‌آموزان تمام پایه‌های تحصیلی، خاطرنشان کرد: طرح تابستانی نشاط معنوی برای سه رده سنی کودکان، نوجوانان و جوانان و در دو گروه خواهران و برادران برگزار می شود.
وی عنوان کرد: علاقه‌مندان به شرکت در طرح تابستانی نشاط معنوی تا پایان خرداد ‌فرصت دارند با مراجعه به ادارات اوقاف و امور خیریه شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌ نام اقدام کنند.

captcha