کد خبر: 3315151
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵

گروه معراج قم در مسابقه صلوات رادیو قرآن اول شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: همخوانی گروه معراج قم در مسابقه صلوات رادیو قرآن که به مناسبت روزهای پایانی شعبان برگزار شد رتبه اول را به دست آورد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، گروه فرهنگی قرآنی معراج در سال1387با هدف ترویج فرهنگ اصیل قرآنی و اسلام ناب محمدی در شهر خون و قیام و طبق فرمایش ولی معظم فقیه، خاستگاه جهاد و بصیرت، قم و در جوار آستانه ملکوتی حضرت فاطمه معصومه(س) تشکیل شد.
این گروه در طول چندین سال فعالیت مستمر و پایدار خود با تولید و اجرای برنامه‌های متنوع مذهبی، علاوه بر کسب چندین رتبه ممتاز در مسابقات مختلف، به اجرای برنامه در استان‌های مختلف کشور پرداخته است. این گروه که متشکل از حافظان ، قاریان و موذنین ممتازمیهن اسلامی است با اجرای برنامه های متنوع در قالب هنر «تواشیح و مدیحه سرایی»، که یکی از هنرهای زیبا، تأثیرگذار و ماندگار است که از اولین سال های ظهور اسلام ، رشد یافته و در میان مسلمانان جایگاه مناسبی یافته است، سعی دراشاعه فرهنگ و هنر اسلامی داشته است.

تولید آثار فاخر قرآنی در قالب طرح‎های فرهنگی از جمله همخوانی از جمله برنامه‎های بارز این گروه است که پس از کسب موفقیت های گوناگون، همخوانی صلوات این گروه در شبکه رادیویی معارف از جمله افتخارات این گروه است. گروه تواشیح معراج قم به درخواست سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برنامه‌های متنوعی را برای شبکه‌های مختلف سیما و رادیو اجرا کرده که بطور زنده و یا به صورت نماهنگ پخش شده است.

گروه تواشیح و جمع خوانی معراج قم، در سایر استان‌ها همچون: اصفهان، تهران، خراسان، مازندران، همدان، اراک، سمنان، مرکزی، قزوین، گیلان، بوشهر و... برنامه‌های فرهنگی، قرآنی، تبلیغی متنوعی را به مناسبت‌های مختلف به دعوت نهادها و سازمان‌های مختلف کشور به اجرا پرداخته است این سفرهای تبلیغی برگ زرینی در تاریخ فعالیت گروه بوده است.

captcha