کد خبر: 3315203
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۹
غواصان شهید در فضای مجازی؛

خدا کند امروز هیچ مادری به استقبال نیاید ...

گروه فضای مجازی: کاربران فضای مجازی شاید برای اولین بار که همه هم صدا و یک رنگ فارغ از هر گونه نگرش و نگاه سیاسی و اجتماعی درددمندانه قصه غواصان دست بسته دفاع مقدس را فالو کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم وداع با شهدای تازه تفحص شده غواص و خط‌شکن عصر امروز، ۲۶ خردادماه از ساعت ۱۶ از میدان بهارستان به سمت معراج شهدا برگزار می‌شود.

به همین مناسبت کاربران شبکه‌های اجتماعی به ویژه شبکه‌های اجتماعی موبایلی همچون تلگرام و وایبر، مطالب زیبایی را به نگارش درآورده و منتشر می‌کنند.

بخشی از این مطالب را از نظر می‌گذرانیم؛

«خدا کند امروز هیچ مادری به استقبال نیاید. قیامت می‌شود. مادر آغوش باز مکن، دست‌ها بسته‌اند... عجب حکایتی است امروز»

«آن روز که دستانتان را بستند، بال‌هایتان باز شد و زمانی‌که لودر سواران عراقی خاک روی شما ریختند، درهای بهشت را برای‌تان باز شد اما اینجا پدران و مادران چشم انتظار ماهی‌های خط شکن بودند تا بعد از سال‌ها دل‌تنگی همدیگر را به آغوش بگیرید ولی چشم‌انتظاران آنها با دستان بسته آمده‌اند ودل تنگی‌ها، زخم  دل مردم ایران زمین شده است که یاران خط شکن همان 175 ماهی دریا چه مظلومانه رفتند....»

«امروز تهران با تشییع پرشکوه شهدای غواص و خط‌شکن رنگ و بوی عزت، غیرت و استقامت می‌گیرد، خوب موقعی آمدید»

«شهید از دست نمی‌رود، شهید به دست می‌آید، غواص‌ها دیدند داریم غرق می‌شویم خودشان را رساندند...»

همچنین اطلاع‌رسانی‌ها برای برای امروز تشیع آنقدر بسیار بود که کاربران با چنین ادبیاتی، مراسم عصر امروز را اطلاع‌رسانی کردند:

«امروز ساعت شانزده؛ میدان بهارستان: هوای بهشت را استشمام کنید»

captcha