کد خبر: 3315240
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۳
داوودآبادی فراهانی:

مشکل اصلی فعالیت‌های قرآنی ‌در حوزه اجرا است/ تشکیل اتاق فکر دائم

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی ـ دانشجویی وزیر بهداشت در همایش نخبگان، فرهیختگان و پیشکسوتان قرآنی با بیان اینکه در بحث هدف‌گذاری فعالیت‌های قرآنی مشکلی وجود ندارد، گفت: مشکل اصلی فعالیت‌های قرآنی در کشور مربوط به بحث اجر‌است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نخستین همایش نخبگان، فرهیختگان و پیشکسوتان قرآنی کشور صبح امروز، 26 خردادماه با حضور معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد و جمعی از فعالان قرآنی کشورمان در مجموعه فرهنگی سرچشمه برگزار شد.
آخرین سخنران نوبت صبح این همایش محمدرضا داوودآبادی فراهانی، ‌معاون فرهنگی ـ دانشجویی وزیر بهداشت بود، وی در این همایش که از ساعت 8:30 صبح ‌در مجموعه فرهنگی سرچشمه برگزار شد، در سخنانی با بیان اینکه در حوزه قرآنی در هدفگذاری،‌ سیاستگذاری و قانونگذاری هیچ مشکلی وجود ندارد،‌ گفت: شاید بتوان گفت در زمینه قانونگذاری، تعریف هدف و سیاستگذاری صدها سند وجود دارد.
وی با تأکید بر اینکه عمده مشکلات حوزه قرآن در کشور در زمینه اجراست، افزود: تکثر متولیان اجرایی نهادهای حقوقی وابسته به حاکمیت آن هم بدون تقسیم کار ملی باعث شده است تا در زمینه اجرایی با مشکلاتی مواجه شویم. با این طرز کار منابع ملی و انسانی خود را هدر داده‌ایم.
معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت تصریح کرد: در زمینه تقسیم کار ملی در بین نهادهای قرآنی،‌ هفته گذشته شاهد سامان یافتن حوزه فعالیت‌های قرآنی بعد از چندین سال بودیم، تا زمانی که تقسیم وظیفه ملی بین نهادهای قرآنی صورت نگیرد، نمی‌توانیم به اهداف و سیاست‌هایی که تعیین شده است دست یابیم،‌ چرا که همه خود را صاحب اختیار دانسته اما پاسخگو نیستند.
داوودآبادی فراهانی در ادامه با بیان اینکه یکی از آفت‌های موجود واگرا بودن است، خاطرنشان کرد: شورای توسعه فرهنگ قرآنی توانسته است یک همگرایی ظاهری را به وجود بیاورد اما با توجه به اینکه واگرا هستیم نمی‌توان به هم‌افزایی برسیم. آثار این واگرایی در جلسات دیده می‌شود،‌ در شورا جمع می‌شویم اما در عمل به‌دنبال افزایش اختیارات دستگاه‌ خودمان هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود مطلق‌گرا بودن و انکار دیگران را یکی دیگر از دلایل نرسیدن به اهداف طراحی شده عنوان کرد و گفت: جامعه قرآنی و نهادها و دستگاه‌ها مانند یک زنجیره هستند که حلقه‌های مختلفی دارد زمانی می‌توانیم به توسعه برسیم که این زنجیره‌ها به هم متصل باشند.
معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت یبان کرد: یکی دیگر از مواردی که نیاز به آن احساس می‌شود،‌ شاخص‌های اندازه‌گیری است،‌ در حال حاضر شاخص اندازه‌گیری برای توسعه فعالیت‌های قرآنی مشخص نیست،‌ چه کسی می‌تواند مشخص کند که فعالیت‌های قرآنی کشور امسال نسبت به سال قبل رشد داشته یا دچار عقب گرد شده است.
داوودآبادی خاطرنشان کرد:‌ باید در معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد یک قرارگاه فعالیت‌های قرآنی تشکیل شده و همه سازمان‌ها و نهادهای رقآنی یک نماینده دائم در آن اتفاق فکر داشته باشند تا بسته‌های اجرایی را با هماهنگی هم ارائه دهند.
وی در پایان با تشبیه کردن کلیت فعالیت‌های قرآنی کشور به یک پازل، گفت: تصویر فعالیت‌های قرآنی با شرایط موجود که دستگاه‌های متکثری داریم شبیه یک پازل است،‌ به شرطی تصویر درستی دیده خواهد شد که این قطعات به درستی در کنار هم چیده شوند.

captcha