کد خبر: 3315568
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲
طاهری بیان کرد:

نشر فرهنگ قرآن و موقعیت‌شناسی اسلام؛ انتظارات مردم از مبلّغان دینی

گروه اجتماعی: معاون تشکل‌های مردمی ستاد امر به‌معروف و نهی از منکر لرستان گفت: انتظاری که جامعه از مبلّغان دینی دارند، نشر فرهنگ قرآن، تبلیغ احکام اسلام و موقعیت‌شناسی امروز کشور و جهان اسلام است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام سیدتاج‌الدین طاهری، معاون ستاد امر به‌معروف و نهی از منکر  لرستان در همایش «طلایه‌داران تبلیغ» که چهارشنبه، 27 خردادماه در اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان برگزار شد، گفت: انتظاری که جامعه از مبلّغان دارد، نشر فرهنگ قرآن، تبلیغ احکام اسلام و موقعیت‌شناسی امروز کشور و جهان اسلام است.

وی با بیان این‌که مسئله امر به‌معروف محدود به این‌که یک تذکری صورت بگیرد، نیست بلکه گسترده است، افزود: مبلّغینی که تبلیغ امر به‌معروف و نهی از منکر می‌کنند جانشینان رسول‌ خدا هستند کمااینکه فلسفه قیام عاشورا امر به‌معروف و نهی از منکر است و به تعبیر شهید مطهری امام حسین شهید راه امر به معروف و نهی از منکر است.

طاهری با بیان این‌که بیان مسائل جهان اسلام، حضور در انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی و اصل ولایت فقیه از موارد امر به معروف و نهی از منکر هستند، ادامه داد: بعد از 35 سال قانون حمایت از آمرین به معروف از سوی مجلس شورای اسلامی مصوب و ابلاغ شده است.

وی در رابطه با اهمیت امر به‌معروف و نهی از منکر گفت: هر کس در زمینه امر به‌معروف و نهی از منکر گام بردارد، بنابر حدیثی که از پیامبر اسلام روایت شده، از جانشینان پیامبر در زمین خواهد بود که این بیان‌گر اهمیت بالای امر به معروف و نهی از منکر در دین مبین اسلام است.

معاون تشکل‌های مردمی ستاد امر به‌معروف و نهی از منکر استان لرستان، گفت: اگر می‌خواهیم در مسیر الهی قرار بگیریم، باید به فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر توجه داشته باشیم و به آن عمل کنیم و در اهمیت این موضوع همین بس که امام حسین(ع) در این راه قیام کرد و به شهادت رسید.

captcha