کد خبر: 3315579
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸

رهنمودهای رهبر معظم انقلاب؛ نقطه عطف سفر هیئت کویتی به ایران

شعب خارجی: نشست صمیمانه سفیر و رایزن فرهنگی کشورمان در کویت با اعضای هیئت کویتی شرکت‌کننده در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)، دوشنبه، ۲۵ خرداد، در این کشور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اعضای هیئت کویتی شرکت‌کننده در مراسم سالروز ارتحال امام(ره) پس از بازگشت به کویت در دیدار با سفیر و رایزن فرهنگی ایران در این کشور با ابراز خرسندی از شرکت در این مراسم، از سفر اخیر خود به عنوان یک خاطره فراموش‌نشدنی یاد کردند.

در این مراسم که در رایزنی فرهنگی کشورمان برگزار شد، مصطفی غلوم، کارشناس مسائل ایران و  نماینده هیئت اعزامی، با اشاره به برنامه‌های متنوع ستاد بزرگداشت رحلت امام(ره) و دیدار با تعدادی از مقامات و مسئولان دانشگاهی و علمی ایران، گفت: سفر اخیر علاوه بر ابعاد روحانی، ایمانی و معنوی، این فرصت را فراهم کرد تا اعضای هیئت با دستاوردهای علمی، دانشگاهی، صنعتی، فرهنگی، سازندگی و علمی ایران از نزدیک آشنا شوند و میهمان‌نوازی ایرانیان را از نزدیک لمس کنند.

رهنمودهای رهبر انقلاب؛ نقطه عطف سفر هیئت کویتی به ایران

وی حضور در حرم مطهر امام خمینی(ره) و دیدار با رهبر معظم انقلاب(دام ظله) و گوش‌دادن به رهنمودهای ایشان را نقطه عطف این سفر دانست و افزود: سخنان معظم له همواره دارای پندها و نکات مهمی است که اگر مسلمانان و مردم آزاده جهان سخنان ایشان را آویزه گوش خود قرار دهند، به ساحل امان خواهند رسید.

خریبط، استاد دانشکده نفت کویت و از دیگر اعضای هیأت کویتی اعزامی نیز در سخنانی با ابراز شگفتی از توانمندی‌های کشورمان در کلیه زمینه‌ها گفت: سفر شهروندان کویتی علاقمند به ایران، صرفاً زیارتی و به توقف کوتاه در تهران و سفر به شهر مقدس قم، خلاصه می‌شود؛ اما در این سفر فرصت مهیا شد تا اطلاعات ارزشمندی درباره ایران کسب کنیم و از این منظر به خود ببالیم. توسعه، سازندگی، عمران  و خودکفایی در بسیاری از زمینه‌ها به ویژه صنایع دارویی و غذایی در ایران کاملاً مشهود بود و به جرأت می‌توان اعتراف کرد که صنایع ایرانی، گوی سبقت از همتایان خارجی را ربوده و از استانداردهای جهانی فراتر رفته‌اند.

وی افزود: همه اعضای هیئت با این پرسش مواجه بودند که چگونه جمهوری اسلامی تحریم‌های ظالمانه را به فرصت و خودکفایی تبدیل کرده است؟

عادل خلفیه، یکی دیگر از اعضای هیئت کویتی نیز در سخنانی گفت: خدا را شاکریم که فرصتی در اختیار ما قرار داد تا بار دیگر روزگار امام خمینی(ره) را زندگی کنیم. خشنودیم که عمر را خود به عشق خمینی(ره) سپری کردیم و ایشان را به عنوان مرجع خود برگزیدیم. امروز با حضور در مراسم ارتحال آن فقید بزرگوار و دیدار با نایب برحق ایشان، به خوبی درک کردیم که راه صحیح را انتخاب کرده‌ایم و از این بابت خداوند را سپاس می‌گوییم.

در ادامه خانم رباح محمدعلی نیز با تمجید از روند توسعه و ارتقای علمی و صنعتی ایران، عملکرد دولت جمهوری اسلامی را ستود و افزود: علاوه بر دیدار رهبر انقلاب(دام ظله) که مدت‌ها برای آن لحظه‌شماری می‌کردیم، آشنایی با اعضای دیگر هیئت‌های خارجی و تبادل تجربیات، یکی از نقاط مثبت این سفر بود.

ایران؛ تکیه‌گاه مسلمانان

سپس خانم نوال دشتی، ایران را تکیه‌گاه مسلمانان جهان دانست و افزود: ما ایران را متعلق به خود می‌دانیم و از پیشرفت‌ها و دستاوردهای این کشور در سایه رهنمودهای رهبر انقلاب(دام ظله) به خود می‌بالیم. مایه مسرت است که ایران اسلامی اینگونه در مسیر ترقی و پیشرفت گام برمی‌دارد و با اتکا به جوانان فرهیخته و نخبه خود، افق‌های دست‌نیافتنی را فتح می‌کند و دشمنان اسلام را به شگفتی وامی‌دارد.

در ادامه عنایتی، سفیر کشورمان در کویت، در ادامه اظهارات اعضای هیئت کویتی، ایران اسلامی را متعلق به همه دوستان و همسایگان دانست و افزود: داشته‌های ایرانیان انحصاری نبوده و جمهوری اسلامی بارها اعلام کرده تا تجربیات خود را در کلیه زمینه‌ها  و به دور از هرگونه چشم‌داشتی در اختیار کشورهای دوست و همسایه قرار دهد.

وی افزود: تصورات غلط و فرافکنی رسانه‌های دشمن که تفرقه‌افکنی را جست‌وجو می‌کنند در تلاشند تا پیام صلح و دوستی ایران را خدشه‌دار کنند. باید بی‌طرفانه به ایران بنگریم تا بدانیم ایران در دوران قبل از انقلاب و بعد از آن هرگز در پی توسعه‌طلبی نبوده است. در واقع این ایران بود که قربانی توسعه‌طلبی برخی کشورها قرار گرفت و تاریخ شاهد برآن است.

سفیر کشورمان همچنین گفت: نگرش و اندیشه امام(ره) بسیار وسیع و روند تصاعدی داشت. ایشان در رهنمودهای خود اگر پیرامون موضوعی همانند وحدت امت اسلامی صحبت می‌کردند، در واقع مقصودشان وحدت امت اسلامی و ادیان اسلامی و حمایت از مستضعفان بود. اما برخی  قصد دارند طرح امام(ره) را منفی جلوه دهند و ایشان را به صدور تشیع متهم کنند؛ در حالی‌که انقلاب امام (ره)، ایمانی و اسلامی بود و برای مبارزه با ظلم و استکبار و حمایت از مظلوم شکل گرفت و تاریخ به یاد ندارد که از انقلاب اسلامی به عنوان انقلاب شیعه یاد شده باشد.

انقلاب امام؛ الگویی جامع برای جویندگان راه حق

وی ادامه داد: انقلاب امام خمینی(ره) الگویی جامع برای کسانی است که راه حق را برگزیده‌اند. توسط این انقلاب مبارک بود که فرزندان کشورهای منطقه توانستند به جایگاه واقعی خود برسند و به چشم کشورهایی که آنها را کوچک و ناچیز می‌پنداشتند، بزرگ شوند و ارتقا یابند.

سفیر کشورمان در کویت، روابط دو کشور را مطلوب و رو به رشد توصیف کرد و افزود: کویت از جایگاه ویژه‌ای نزد مقامات، مسئولان و مردم ایران برخوردار است و خوشبختانه تبادل هیئت‌ها و تعاملات فیمابین در سال‌های اخیر توانسته است روابط را بهبود بخشد. با این حال این سطح از روابط مورد پذیرش نیست و دو کشور برای تقویت هر چه بیش‌تر روابط و همکاری‌های فیمابین باید بیش‌تر تلاش کنند.

بنا بر اعلام این گزارش، عباس خامه‌یار، رایزن فرهنگی کشورمان نیز در سخنانی با اشاره به جایگاه شهروندان کویتی در ایران، تأکید کرد: عشق و علاقه شهروندان کویتی به امام راحل(ره) موضوع تازه‌ای نیست و همین امر موجب شده تا برای اعزام هیئت‌های کویتی به مراسم سالگرد امام(ره)، مسئولان کشورمان نهایت همکاری را با رایزنی فرهنگی ایران در کویت داشته باشند.

خامه‌یار تبادل هیئت‌های دو کشور را موجب تقویت روابط دو کشور دوست و همسایه دانست و به درخواست برخی از اعضا مبنی بر حضور هرچه گسترده‌تر شهروندان کویتی در مراسم آینده ارتحال امام(ره)، قول داد که برای سال‌های بعد، این موضوع را با نظر مثبت پی‌گیری کند.
 

captcha