کد خبر: 3315753
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۹
میرداماد مطرح کرد:

راهکاری که باعث شکل گیری شخصیت اجتماعی برای همه فعالان قرآنی می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: باید تلاش شود تا به جایگاهی برسیم که قاریان بی نیاز از هر تقدیری باشند. این ساختار باعث شکل گیری شخصیت اجتماعی برای همه فعالان قرآنی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، سیدعباس میرداماد، قاری بین المللی کشورمان آخرین سخنران دومین روز همایش هم اندیشی نخبگان، فرهیختگان و پیشکسوتان قرآنی کشور بود، وی در این همایش که امروز 27 خردادماه در مجموعه فرهنگی سرچشمه و با حضور معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد و جمعی از فعالان قرآنی کشورمان برگزار شد به بیان سخنانی پرداخت.
میرداماد سخنان خود را با طرح یک سؤال آغاز کرد و گفت: آیا در حوزه قرآن کریم تحقیقات فنی و علمی در راستای جلب و ایجاد اغنای مخاطبان قرآنی صورت گرفته است، پاسخ این سؤال خیر است و این اتفاق تا کنون نیفتاده است. متأسفانه مراجعه جوانان به جلسات آموزش قرآن کریم کمتر شده است و به گونه ای شده است که در این زمینه نیازمند یک حرکت انقلابی و جهشی گونه هستیم.
این قاری بین المللی کشورمان تصریح کرد: امروز ما با تلاش توأمان مجموعه های زیادی مواجه هستیم که لزوم رسیدن به یک نقطه مشترک برای برگزاری فعالیت های قرآنی احساس می شود، چرا با یک نگاه مشترک در زمینه فعالیت های قرآنی اقدام به اجرای برنامه ها نمی کنیم
وی خاطرنشان کرد: اگر این اتفاق بیفتد و شاهد باشیم که فعالیت های قرآنی توسط دستگاه های مختلف تجمیع شده و هر کدام یک وظیفه خاص را بر عهده بگیرند یقین بدانید که شاهد ارتقاء فعالیت های قرآنی و افزایش سطح اقبال عمومی نسبت به فعالیت های قرآنی خواهیم بود.
میرداماد در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه یک پیشنهاد پرداخت و اظهار کرد: اعتقاد من این است که امروز در کشور ما لزوم تأسیس صندوقی با عنوان صندوق رفاه و تعاون قرآنیان احساس می شود و جای آن خالی است. با شکل گیری این صندوق اولاً امنیت خاطری از لحاظ اجتماعی و اقتصادی برای قرآنی ها که بسیار به آن نیاز است ایجاد می شود.
این قاری بین المللی در ادامه تصریح کرد: در درجه دوم باعث می شود تا سایر مواردی که باعث تخفیف جایگاه قاریان در جامعه می شود از بین برود، با تشکیل این صندوق باعث می شود که قاریان و سایر فعالان این عرصه از تقدیرها در جلساتی که تلاوت می کنند بی نیاز شوند، باید تلاش شود تا به جایگاهی برسیم که قاریان بی نیاز از هر تقدیری باشند. این ساختار باعث شکل گیری شخصیت اجتماعی برای همه فعالان قرآنی خواهد شد.
وی بیان کرد: روند شکل گیری و این صندوق به این گونه خواهد بود که از طریق یک سامانه اقدام به عضو گیری کرده و برای هر یک از اعضا که حتی می تواند شخصی باشد که  قرائت صحیحی از حمد و سوره داشته باشد، کارت عضویت با سه نوع درجه بندی صادر کند. از طریق این کارت می توان خدمات دو طرفه از سوی نهادها و فعالان قرآنی صورت بگیرد.
میرداماد در پایان سخنان خود با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا قرآن را از فضای صرفاً تقدسی خارج کنیم، گفت: باید قرآن را از جایگاه ها و دیدگاه های مختلف هنری و ... به جامعه معرفی کنیم.

captcha