کد خبر: 3316292
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۰
حجت‌الاسلام موسوی‌نیا:

داشتن روحیه و تفکر بسیجی نیاز امروز جامعه است

گروه اجتماعی:امام جمعه صائین قلعه با گرامیداشت سالروز شهادت چمران گفت :شهید چمران الگوی شایسته برای صاحبان فکر و اندیشه و طلایه‌دار بسیج اساتید بود و نیاز امروز جامعه داشتن روحیه و تفکر بسیجی است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از زنجان حجت‌الاسلام سید سجاد موسوی‌نیا، امام جمعه صائین قلعه،روز گذشته 29 خرداد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه صائین‌قلعه پس از دعوت به رعایت تقوای الهی و تبریک حلول ماه مبارک رمضان، گفت: ماه رمضان، ماه نزول قرآن، تضرع و زاری به درگاه خداوند متعال، ماه آزادی از آتش جهنم و دست یافتن به بهشت و در یک کلام ماه رمضان، ماه آشتی با خدای خوبی‌ها و مهربانی است.
وی  با اشاره به آغاز هفته قوه قضائیه بخش عظیمی از مقاصد نظام جمهوری اسلامی را وابسته به کارایی قوه قضائیه دانست و افزود: مساله عدالت، احقاق حق، قانون‌گرایی، ایستادگی در برابر زورگو از وظایف قوه قضائیه است و توقع مردم از قوه قضائیه این است که عدالت در زندگی مردم ملموس و عدالت را حس کنند فقرا زیر پای اغنیا له نشوند.
امام جمعه صائین قلعه با اشاره به حضور معنادار و حماسی مردم ولایت‌مدار در تشییع باشکوه پیکرهای مطهر شهدای غواص، اظهار کرد: این حضور پرشور نهم دی‌ماه دیگری را رقم زد و از حوادث ماندگار تاریخ انقلاب شد. شرکت اقشار مختلف با گرایش‌ها، آرایش‌ها و شعارهای معنادار نشان داد مردم وفادار بر خون شهدا و آرمان‌های آن‌ها هستند گوش به فرمان رهبر و مقتدای خود در صحنه‌ها حاضرند و نه تنها آب خوردن خود را در گرو مذاکرات نمی‌دانند بلکه حاضرند همچون غواصانی شهید از آب‌های خروشان الوند بگذرند و زیر بار ذلت نروند.
این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به نگارش پیش‌نویس توافق‌نامه، تصریح کرد: خواست ملت ایران این است که تمام تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران باید یکجا و هم‌زمان با امضاء توافق لغو شود و اجازه هیچ گونه نظارت و اعمال محدودیت بر نیروهای مسلح و مراکز نظامی و امنیتی پذیرفته نیست.
حجت‌الاسلام موسوی‌نیا در پایان با گرامیداشت سالروز شهادت چمران، خاطر نشان کرد: شهید چمران الگوی شایسته برای صاحبان فکر و اندیشه و طلایه‌دار بسیج اساتید بود و نیاز امروز جامعه داشتن روحیه و تفکر بسیجی است.

captcha