کد خبر: 3316793
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹

برگزاری کلاس تربیت مربی قرآن کریم در دهلران

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس ارشاد اسلامی دهلران از برگزاری کلاس تربیت مربی قرآن کریم در این شهرستان خبر داد و گفت: این دوره قرآنی با حضور مربیان این شهرستان به مدت 5 روز در حال برگزاری است.

ایرج رضایی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دهلران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام،  با اشاره به اینکه کلاس تربیت مربی قرآن در این شهرستان از 28 خرداد آغاز شده است،  اظهار کرد: این دوره آموزشی با حضور استاد مهدی فاضلی از استان قم به مدت 5 روز در دو نوبت صبح و ظهر با حضور مربیان قرآنی این شهرستان برگزار می‌شود که خوشبختانه استقبال خوبی از این کلاس صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه این دوره آموزشی با همکاری مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت طاها در حال برگزاری است، گفت: این دوره‌های آموزشی نقش مهمی در افزایش و ارتقای سطح علمی و قرآنی مربیان قرآنی در راستای پرورش هر چه ‌بهتر قرآن‌آموزان و جذب هر چه بیشتر جوانان و نوجوانان با آموزه‌های قرآنی دارد.
رضایی افزود: انتظار می‌رود با برگزاری این دوره، دانش‌آموختگان ضمن ارتباط بیشتر خود با قرآن کریم با فنون و روشهای نوین، علمی و تخصصی تدریس و آموزش روخوانی و روان‌خوانی این کتاب الهی آشنا شوند و همچنین با جذب هرچه بیشتر مشتاقان فراگیری کلام وحی با همکاری دارالقرآن‌الکریم، نظامی یکپارچه و هماهنگ در آموزش‌های عمومی قرائت قرآن فراهم شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دهلران با بیان اینکه آیات قرآن کریم به‌ منزله چراغ هدایت برای بشر است، گفت: مربیان قرآنی باید روزبه‌روز بر دانسته‌های خود در خصوص آموزه‌ها و معارف قرآنی بیافزایند تا بتوانند به‌طور صحیح نونهالان را در مسیر قرآنی هدایت کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود در ایام ماه مبارک رمضان با اجرای برنامه‌های قرآنی فضایی مناسب در راستای نشر و گسترش فرهنگ قرآنی در این شهرستان به‌ویژه در قالب طرح اوقات فراغت برای نونهالان فراهم شود.

captcha