کد خبر: 3319791
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
لطفی:

منویات رهبری فصل‌الخطاب توافق نهایی مذاکرات هسته‌ای است

گروه سیاسی: امام جمعه ایلام به پیام سخنرانی مقام معظم رهبری در جمع کارگزاران نظام اشاره و بیان کرد: این پیام، فصل‌الخطاب برای توافق نهایی در مذاکرات هسته‌ای بود و آمریکایی‌ها را وادار کرد که موضع‌گیری احمقانه نداشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدنقی لطفی، نماینده ولی فقیه در ایلام دیروز، 5 تیر در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با اشاره به دهم ماه رمضان سالروز وفات همسر گرامی پیامبر اکرم(ص) است، اظهار کرد: حضرت خدیجه(س) نخستین زن حجاز بود که به پیامبر اسلام(ص) ایمان آورد و تمام هم و غم این بانوی بزرگ، پیشبرد اهداف رسالت بود.
وی با اینکه این بانوی بزرگ ثرونمندترین بانوی حجاز بود اما با فقیرترین مرد مکه یعنی پیامبر اکرم(ص) ازدواج کرد که این مهم بزرگترین درس برای ازدواج جوانان در جامعه امروزی است، گفت: متأسفانه امروز ازدواج در کشورمان به دلیل سخت گیری‌های نابجا بسیار سخت شده به طوری که سن ازدواج بالا رفته است؛ باید با تأسی از ازدواج حضرت خدیجه و پیامبر(ص) به این نتیجه رسید که ملاک برای ازدواج، ایمان و تقوا باشد.
امام جمعه ایلام با اشاره به اینکه حضرت خدیجه کبری(س) همواره سخنان پیامبر(ص) را تصدیق می‌کردند، افزود: زندگانی این بانوی بزرگوار باید الگو و اسوه زنان جامعه اسلامی باشد.
لطفی به پیام سخنرانی مقام معظم رهبری در جمع کارگزاران نظام اشاره و بیان کرد: پیام رهبری پیام اقتدار و فصل‌الخطاب برای توافق نهایی در مذاکرات هسته‌ای بود و آمریکایی‌ها را وادار کرد که موضع‌گیری احمقانه نداشته باشند.
خطیب نماز جمعه ایلام با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری، تیم مذاکره کننده را شجاع و متدین دانست، گفت: تیم مذاکره کننده ما باید مراقب نیرنگ و حیله دشمنان باشند چرا که امروز چالش بزرگ آمریکا، ایران اسلامی است و به دنبال فرصت برای ضربه‌زدن به ما هستند.
وی بیان کرد: مذاکرات هسته‌ای در حال گذراندن روزهای پایانی است و آمریکایی‌ها نمی‌خواهند این توافق عادلانه و منصفانه انجام شود و قطعاً عدم توافق برای ما زیان‌بار است و برای آمریکایی‌ها بیشترین ضرر را به دنبال خواهد داشت و نباید فراموش کرد که آنها برای شروع مذاکرات پا پیش گذاشتند و اکنون کارشکنی‌هایی از سوی آنها دیده می‌شود و برای ما تداعی کننده معاویه و صلح امام حسن(ع) است.
امام جمعه ایلام با بیان اینکه ملت ایران با بصیرت و شجاعت در کنار رهبر آگاه و فرزانه خود ایستاده‌اند، گفت: با تدابیر رهبری معظم انقلاب هیچ گاه توافق ذلت بار تحقق پیدا نخواهد کرد و در سایه توجه به فرامین ایشان توافق، عزتمند خواهد بود.
لطفی در ادامه به سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی در سال 1360 به فرمان امام خمینی(ره) و روز تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی اشاره کرد و گفت: این سازمان نقش تأثیرگذار و مهمی در تبلیغ دین و نشر معارف اهل بیت(ع) دارد.
وی همچنین با اشاره به هفتم تیر، سالروز شهادت دکتر شهید بهشتی و 72 تن از یاران امام خمینی(ره)، اظهار کرد: قطعاً هدف دشمن از این اقدام جنایتکارانه و هولناک شکست انقلاب و سقوط نظام نوپای اسلامی توسط گروهک منافقین بود. شهید بهشتی یک شخصیت انقلابی بود که سنگ بنای دستگاه قضایی را بنا نهاد و با خون خودش شجره طیبه انقلاب را سیراب کرد.
خطیب نماز جمعه ایلام با قدردانی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تصویب مصوبه الزام دولت به رعایت حقوق و خطوط قرمز در مذاکرات هسته‌ای، گفت: این مصوبه در مقابله با کنگره آمریکا بود تا آمریکایی‌ها بدانند که خواسته‌های خود را با تحریم و زور نمی‌توانند به ایرانیان تحمیل کنند.
لطفی بیان کرد: یکی دیگر از مناسبت‌های هفته، پنجم تیر روز جهانی مبارزه با مواد مخدر است که از چالش‌های بزرگ جهانی تلقی می‌شود و همه کشورها را تحت تاثیر قرار داده است و کشور ما که در مسیر ترانزیت قاچاق این مواد قرار دارد خوشبختانه کمترین آسیب را دیده است.
وی با تأکید بر اینکه جوانان ما باید هوشیار باشند، گفت: متأسفانه امروز بساط قلیان‌کشی در جامعه به معضلی تبدیل شده و در همین تنباکو قلیان از سوی دشمنان، مواد افیونی و سمی مخلوط شده تا جوانان را به خود وابسته و در دام اعتیاد بکشاند.
نماینده ولی فقیه در ایلام در خطبه اول نماز جمعه به اهمیت قرائت قرآن در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: قرآن بزرگ‌ترین موهبت الهی است و خداوند از طریق این آیات با بندگانش حرف می‌زند. ما باید علاوه بر قرائت قرآن در این ماه در معانی و مفاهیم آن نیز بیندیشیم چرا که قرآن قانون اساسی همه انسان‌هاست و دستورات آن فرا منطقه‌ای و فرا زمانی است و در حقیقت تضمین‌کننده سعادت بشر در همه عرصه‌هاست.

captcha