کد خبر: 3319951
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۷

برگزاری کرسی تلاوت «شمیم وحی» با قرائت حامد شاکرنژاد در زاهدان

گروه فعالیت‌های قرآنی: کرسی تلاوت قرآن کریم با عنوان «شمیم وحی» پنجشنبه، ۴ تیرماه با حضور قاری ممتاز بین المللی، حامد شاکرنژاد ملقب به فخرالقرا در مسجد جامع زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌ المللی قرآن (ایکنا) از سیستان و بلوچستان، کرسی تلاوت قرآن کریم با عنوان «شمیم وحی» پنجشنبه، 4 تیرماه با حضور قاری ممتاز بین المللی، حامد شاکرنژاد ملقب به فخرالقرا در مسجد جامع زاهدان برگزار شد.
این قاری برتر جهان اسلام قبل از اجرای تلاوت، بیان کرد: طرح قرآنی شمیم وحی در رمضان امسال با همکاری کاروان نور و با هدف ترویج قرآن و برپایی کرسی‌های تلاوت، سرکشی به محرومان و تکریم خانواده شهدا در 15 استان کشور اجرا می‌شود.
وی گفت: در این سفرها ضمن برگزاری کرسی‎های تلاوت قرآن کریم، با هدف کمک به نیازمندان از مناطق محروم شهرستان‎ها بازدید می‎شود و آزادی زندانیانی که مشکل مالی دارند، بازسازی مساجد، تأمین کمک هزینه تحصیل و جهیزیه از جمله برنامه‏های این طرح است.
شاکرنژاد ضمن اشاره به تداوم این فعالیت‏‌ها و سفرهای استانی پس از ماه مبارک رمضان گفت: علاقمندان به آموزش تلاوت قرآت کریم می‏توانند با ثبت ‏نام در دبیرخانه طرح شمیم وحی از خدمات آموزش حضوری و مجازی قرآن کریم بهره‎مند شوند.
در ادامه این مراسم از خانواده دو شهید قاری استان، شهید علیرضا سلیمانی و شهید شیرعلی راشکی تجلیل به عمل آمد.

captcha