
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حجت الاسلام مصائبی، معاون فرهنگی، پژوهشی و تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان روز گذشته، 6 تیر در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاش سازمان تبلیغات اسلامی در استقرار روحانی برای روستاهای محروم استان، اظهار کرد: در سند راهبردی برنامه پنجم توسعه آمده است تمامی روستاهایی که بالای ۲۰۰ خانوار جمعیت دارند، می بایست از نعمت استقرار روحانی برخوردار باشند لیکن در این راستا هم اکنون ۶۲ خانه عالم در استان سمنان وجود دارد.
وی ادامه داد: در حوزه شبکه تبلیغی در دو بخش سنتی و مدرن، اقداماتی از قبیل شناسایی، ساماندهی و آموزش به مبلغان و مخصوصا مبلغات سنتی در دستور کار قرار گرفته که خوشبختانه استقبال از این دوره های آموزشی مطلوب بوده است.
مصائبی با بیان اینکه در خصوص اعزام مبلغ متخصص از حوزه های علمیه قم، در مناسبت های ویژه ملی و مذهبی مانند دهه مبارک فجر و ایام محرم، اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، نسبت به دعوت و اسکان مبلغان متخصص در مباحث دینی مانند مهدویت را همواره در دستور کار خود قرار داده است ازتاسیس سپاه مجازی از بین دانش آموزان و نوجوانان نخبه استان سمنان خبر داد.
معاون فرهنگی، پژوهشی و تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در تشریح سایر اقدامات معاونت فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، متذکر شد: برگزاری کارگاه های ویژه سبک زندگی اسلامی، معرفی نحله های انحرافی، جلسات ستاد شئون مذهبی، رصد هیئات مذهبی و سیاست گذاری های مناسبت های ملی و مذهبی، راه اندازی و تقویت پرتال مساجد و کانون های فرهنگی مذهبی از جمله اقدامات این معاونت است.
به گفته مصائبی، نظارت بر هیئات مذهبی به عنوان بزرگترین دستگاه تبلیغات مذهبی در جهان از جمله وظایف سازمان تبلیغات اسلامی است که در این زمینه کار شناسایی، ساماندهی و حمایت از هیئات مذهبی در سنوات پیش مانند سالجاری به انجام رسیده است.
وی افزود: در کنار این موارد اقداماتی چون حمایت از کانون های فرهنگی و مذهبی و انجمن اسلامی، ایجاد ۶۰ پایگاه اوقات فراغت در تابستان ۹۳، تلاش برای تاسیس سپاه مجازی از بین دانش آموزان و نوجوانان نخبه استان با بیش از ۲۲۰ عضو و ساماندهی جلسات بانوان فرهیخته استان با حضور ۳۸ جمعیت در استان، گوشه ای از فعالیت های اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در زمینه امور فرهنگی و مذهبی بوده است.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه ۶۵۰ گفتمان دانش آموزی در استان سمنان طی سال گذشته برگزار شده است، اظهار کرد: ۸۰ گفتمان حوزوی و دانشجویی نیز در سال گذشته برگزار شده است.
مصائبی پرسش و پاسخ درباره مسائل مذهبی، دینی و روز، بخش عمده گفتمان های دانشجویی، حوزوی و دانش آموزی را از مهمترین مباحث مطرح شده در این گفتمانها برشمرد و گفت: اما مباحثی دیگر نظیر جنگ نرم، عفاف و حجاب، فرق و مذاهب و سبک زندگی اسلامی از دیگر مباحث مطروحه در این گفتمان ها بوده است.