به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی برج میلاد تهران، آریا عظیمینژاد با حضور در «محله طهرون» جشنواره شهر خدا درباره تاثیر موسیقیهای نواحی در برنامههای فرهنگی افزود: موسیقیهای زیبای محلی ما با نغمات مذهبی عجین شده و پیوند ناگسستنی دارد. از آنجایی که انسان با موسیقی ارتباط بهتری برقرار میکند، میتوان گفت تاثیر این هنر به مراتب بیشتر از یک سخنرانی است و حتی اگر به همراه کلام به کار برده شود تاثیرگذاری کلام را چندین برابر خواهد کرد.
وی درباره جایگاه موسیقی سنتی در بین مردم توضیح داد: متاسفانه با رشد تکنولوژی و مشغله بیشتر مردم، از طرفداران موسیقی نواحی کاسته شده است و مردم تصور میکنند این گونه از موسیقیها کاربرد خود را از دست داده، به همین جهت از آثار پاپ استقبال بیشتری میکنند.
عظیمینژاد توضیحات خود را این گونه تکمیل کرد: در این بین وظیفه من به عنوان آهنگساز توجه بیشتر به این نوع موسیقی و استفاده از آن در فرمهای جدید و متفاوت است. خوشبختانه این اتفاق در آهنگسازی سریال پایتخت رخ داد و به صورت ناخودآگاه موسیقی نواحی به مخاطبان سریال پرطرفدار پایتخت معرفی شد.
وی ادامه داد: در سریال «پایتخت 1» موسیقیهای کتولی به مردم معرفی شد، در «پایتخت 2» موسیقی کتولی با موسیقی محلی هرمزگان ادغام شد و در «پایتخت 3» موسیقی کتولی و مازندرانی تلفیق و به مردم معرفی شد. تمام تلاش من در این سریال این بود که بگویم این موسیقی به هیچ عنوان زیرخاکی و غیرقابل مصرف نیست و میتوان آن را به بهترین شکل به روز کرد.
آهنگساز سریال «پایتخت»، «میم مثل مادر» و «طلا و مس» درباره جشنواره شهر خدا نیز توضیح داد: امروز بسیار خوشحال هستم که چنین فضای با نشاطی با بهرهگیری از موسیقی نواحی و بومی برای شهروندان پایتخت ایجاد شده است و مردم میتوانند شب به یاد ماندنی در یادمان ملی ایرانیان داشته باشند.