کد خبر: 3321171
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۵
حجت‌الاسلام حشمتی عنوان کرد:

فضای مناسب و غنای هنری؛ دو ویژگی اصلی بخش هنری نمایشگاه قرآن

گروه هنر: رئیس نمایشگاه قرآن با اشاره به اینکه بخش هنری بیست و سومین دوره نمایشگاه قرآن نسبت به دوره‌های قبل چشمگیر است گفت: دلیل این موفقیت فضای مناسب اختصاص یافته به بخش هنری و غنای هنری آثار به نمایش درآمده آن است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی؛ معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد بخش هنری امسال را چشمگیر توصیف کرد و گفت: امسال بخش هنری به دو دلیل فضای گسترده و مناسب برای نمایش آثار و همچنین غنای هنری آثار به ویژه بخش حجمی مفهومی نسبت به سال گذشته حضور بسیار چشمگیر‌تری داشته است.
حشمتی تصریح کرد: با توجه به اینکه سال‌های گذشته توجهی چندانی به این بخش نمی‌شد، مسئولان نمایشگاه  باید از دانشجویان و هنرمندان برای بازدید از این بخش نمایشگاه دعوت کنند و حتی اگر لازم باشد تدابیر ویژه ای برای بازدید آنها اتخاذ شود.
وی  درباره آمار بازدید از نمایشگاه قرآن در 5 روز نخست گفت: به طور عمومی روزهای نخست نمایشگاه  به روزهای راه‌اندازی اختصاص دارد بنابراین  طبیعی است که  کاستی‌هایی در بخش‌های مختلف وجود داشته باشد،مسئولان نمایشگاه پیگیر جدی حل این مشکلات هستند ولی به طور عمومی آمار بازدیدکنندگان از ابتدای هفته دوم افزایش قابل توجهی خواهد یافت.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و  ارشاد اسلامی از اضافه شدن بازارچه و بخش عفاف و حجاب به نمایشگاه بیست و سوم خبر داد و گفت: علاوه بر بازارچه، سالن بخش هنر هم امسال به نمایشگاه اضافه شده و  امکانات آن یکی از استانداردترین سالن‌های نمایشگاهی در تهران است.
یادآور می شود، امسال طی فراخوانی  در بخش هنری نمایشگاه  بین‌المللی قرآن کریم، بیش از ۲هزار اثر در ۶ رشته هنری خوشنویسی، هنرهای سنتی، عکاسی، نقاشی و نقاشی‌خط، تصویرگری و هنرهای حجمی به بخش مسابقه  دبیرخانه  هنر فرستاده شد که از این میان ۳۵۰ اثر برگزیده شد که در فضای نگارخانه‌ای بخش هنری به نمایش گذاشته شده است.

captcha