کد خبر: 3321265
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶
سلیمانی مدعی شد:

توانسته‌ایم فضای استان قزوین را قرآنی‌ کنیم

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس انجمن قرآن و نهج‌البلاغه استان قزوین در رابطه با این سؤال که در ماه بهار قرآن فضای استان چقدر قرآنی شده است، گفت: به کمک مدیریت جدید، مؤسسات و صدا و سیما توانسته‌ایم فضای استان را قرآنی‌ کنیم.

محمد حسین سلیمانی، رئیس انجمن قرآن و نهج‌البلاغه استان قزوین در گفت‌وگو  با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با بیان اینکه انجام فعالیت انجمن قرآن و  نهج‌البلاغه در قرآنی کردن فضای استان مؤثر بوده است، اظهار کرد: برنامه‌های زیادی در ماه رمضان تدارک دیده شده است.

رئیس انجمن قرآن و نهج‌البلاغه استان قزوین افزود: برگزاری مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه در صدای جمهوری اسلامی استان قزوین، برگزاری محافل انس با قرآن در قزوین، بوئین‌زهرا و آوج، برگزاری مراسم شب شعر در قزوین و البرز، برگزاری مسابقه قرآن برای نوجوانان، اجرای زنده نقاشی کودک و اجرای نمایش خیابانی در پارک الغدیر از جمله فعالیت‌های انجام شده در ماه رمضان است.

سلیمانی با بیان اینکه برنامه‌ها روند رو به‌رشدی داشته است، عنوان کرد: به کمک مدیریت جدید، انجمن‌ تجسمی، انجمن سینمای جوان و  برخی مؤسسات قرآنی و صدا و سیمای جمهوری اسلامی توانسته‌ایم فضای استان را قرآنی‌ کنیم.

ائمه جماعت در قرآنی کردن فضای جامعه مسئولند

وی دلیل نبود فضای کامل قرآنی در این ماه پربرکت را کمبود اراده مسئولان و مردم خواند و گفت: همه افراد بالاخص امام‌های جماعت در قرآنی کردن فضای جامعه مسئولند.

رئیس انجمن قرآن و نهج‌البلاغه استان قزوین از عدم برگزاری نمایشگاه قرآن استان در ماه رمضان خبر داد و عنوان کرد: همزمانی نمایشگاه قرآن استان با نمایشگاه قرآن تهران سبب کم‌رنگ شدن نمایشگاه استان قزوین خواهد شد و باتوجه به فصل گرما، تعطیلی دانشگا‌ها و مدارس استقبال زیادی از این نمایشگاه صورت نمی‌گیرد لذا بر آن شدیم که این نمایشگاه در آبان‌ماه برگزار شود.

وی اظهار کرد: در نظر گرفتن اعتبار مالی استان برای فعالیت‌های قرآنی ، توجه بیش از پیش مسئولان دست‌اندر کار نسبت به فعالیت‌های قرآنی، فعال کردن مؤسسات قرآنی ، ایجاد فضای مناسب برای فعالیت قرآنی اعم از مادی و معنوی و حضور مسئولین قرآنی از راهکارهای ارتقاء این وضعیت است.

سلیمانی در پایان گفت: با کمبود بودجه، فعالیت کم خواهد شد و لذا باید بودجه کافی به مؤسسات پرداخت شود و از ظریفت نیروهای مردمی در مساجد نیز بیشتر استفاده شود.

captcha