کد خبر: 3321893
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۵

برپایی نمایشگاه دائمی کتاب «ستارگان آسمان» در خرم‌آباد

گروه اندیشه: نمایشگاه و فروشگاه دائمی کتاب «ستارگان آسمان» با شش هزار جلد کتاب در زمینه‌های دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، کتب دانشگاهی و حوزوی به‌طودی در خرم‌آباد افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، سیاهپوش، مسئول انتشارات ستارگان آسمان استان لرستان امروز، دهم تیرماه در جمع خبرنگاران از افتتاح نمایشگاه و فروشگاه دائمی کتاب با عنوان «ستارگان آسمان» در خرم‌آباد خبرداد و گفت: در این نمایشگاه و فروشگاه شش هزار جلد کتاب در زمینه‌های دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، کتب دانشگاهی و حوزوی و دیگر زمینه‌ها ارائه می‌شود. وی افزود: هدف از راه‌اندازی این فروشگاه اشاعه فرهنگ کتاب‌خوانی و مطالعه در جامعه به‌ویژه در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است.

مسئول انتشارات ستارگان آسمان استان لرستان با اشاره به این‌که این نمایشگاه در حال تجهیز است و به‌زودی با حضور مسئولان استانی و دانشگاهی افتتاح می‎شود، گفت: کتاب‌های عرضه شده در این نمایشگاه و فروشگاه با تخفیف عرضه می‌شوند.

سیاهپوش با بیان این‌که پیش‌بینی شده است که در این محل نشست‌های تخصصی با موضوعات مختلف و نقد کتاب با حضور دانشگاهیان و صاحب‌نظران برگزار شود، تصریح کرد: امیدواریم که فضای این نمایشگاه به پاتوقی برای اهل فرهنگ و فرهیختگان استان تبدیل شود.

وی در خصوص انتشارات ستارگان آسمان استان لرستان نیز گفت: از این انتشارات سال گذشته سه کتاب در حوزه دفاع مقدس به چاپ رسیده و در نخستین دوره جایزه کتاب سال دفاع مقدس استان لرستان نیز به‌عنوان ناشر برگزیده معرفی شده است.

captcha