کد خبر: 3322067
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۵

معارف قرآنی سلاحی دینی، اجتماعی و فرهنگی مقابل دشمنان است

گروه اجتماعی: مسئول نمایندگی سپاه ناحیه امام رضا(ع) شهرستان البرز با بیان اینکه سپاه، برای پاسداری از اسلام و انقلاب نیازمند فراگیری فرامین قرآنی است، گفت: معارف قرآنی می‌تواند سلاحی دینی، اجتماعی و فرهنگی در مقابل دشمنان باشد.

حجت‌الاسلام حسن شجاعی‌مهر، مسئول نمایندگی سپاه ناحیه امام رضا(ع) شهرستان البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، اظهار کرد: منطق قرآن به واسطه تطابق فطری انسان‌های مستدل، مورد قبول واقع شده و دشمن‌شکن است، چرا که امروزه خیانت‌ها و توطئه‌های آنان با قرآن را هر روز بیش از پیش مشاهده می‌کنیم.

تنها راه مقابله با دشمنان ترویج فرهنگ قرآنی است
مسئول نمایندگی سپاه ناحیه امام رضا(ع) افزود: این موضوع تا جایی پیش می‌رود که دشمنان این کتاب الهی را پاره کرده و به آتش می‌کشند و در این میان، تنها راه مقابله با آنان ترویج فرهنگ قرآن در راستای قرآن‌شناسی و عمل به دستورات آن است و این امر در ماه مبارک رمضان که ماه نزول این کتاب الهی است، محقق می‌شود.

به گفته وی، دشمنان سعی دارند کشور را از فرهنگ ایرانی اسلامی دور کنند ولی موفق نخواهند شد زیرا فرهنگ این کشور با فرهنگ قرآن آمیخته شده است.

قرآن، زبان گویای دین مبین اسلام است
شجاعی‌مهر اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان سر سفره معبود الهی، نه تنها گناهان بخشیده شده  بلکه دعای مسلمانان نیز مستجاب می‌شود به بیان ساده‌تر، ماه مبارک رمضان، ماه تقرب درگاه الهی است.

مسئول نمایندگی سپاه ناحیه امام رضا(ع) شهرستان البرز، در پایان گفت: ایمان و اعتقاد به قرآن کریم، تعمیق معرفت و تعمیم فهم، تقویت و گسترش انس با قرآن کریم در اقشار مختلف جامعه و ترویج آیات و مفاهیم کتاب قرآنی از اهداف مهم هم‌افزایی و ارتقاء فعالیت‌های قرآنی به شمار می‌رود.

captcha